sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Voi sitä mökkielämää

Vappuaaton aattona sit mentiin eikä meinattu... mökille meinaan. Lahdelta päästiin ulkopuolelle, vaan sitten tuli jäitä. Ensimmäinen rypäs oli aika höttöötä eikä tuottanu mitään ongelmaa, mutta viimenen 300 metriä...

15 minuuttia tahkottiin sitä väliä ja viimein nähtiin jo oma pleisi. Laiturille ei ollu mitään asiaa, mutta onhan tossa rantaviivaa mihin paatin pöräyttää.

Merivesi oli +4 asteista ja talviturkki tuli heitettyä. On se vaan mahtava tunne vedestä nousun jälkeen, ei usko ennen kuin kokee. Perjantaina oli jäitä sen verran, ettei saatu ku yks verkko vedettyä siihen rantaveteen. Saaliina 7 affenaa, pieni hauentappi joka sai mennä takas kasvaan ja särkiä epämääräinen määrä.
Ivy vahtii, että kaloista tulee puhtaita... vai taitaako kytätä suupalaa...

maistuis varmaan muillekki :)
Kyllä oli hyvää savuaffenaa... kertakaikkiaan! Aattona isäntä veti veneellä rundia saaren edessä ja jäät alko antaan periks. Ehtoon edellä saatiin paatti jo laituriin ja peräpoiju mereen...

 ... ranta oli vielä jäässä. Lauantaina oli aivan mahtava keli. Varmaan 20 astetta lämmintä... ei tullu katottua mittariin, mutta aurinkotuolit haettiin laiturille ja varpaille annettiin aurinkoa :)

Kuvan oton jälkeen huomasin, ettei mulla ole edes kesävarpaita vielä... mutta mistä sen tiesi, että niin lämmintä oli tulossa. Tilanne korjattakoon seuraavaan kertaan ;)
Laskettiin verkot vielä yöpyyntiin ja Vappupäivän saldona oli parikymmentä ahventa, 1 kuha ja norsseja pannullinen. Saa syödä kalaa...... ja syödäänkin.


Kyllä merielämä vaan on komiaa...

2 kommenttia:

  1. kyllä mökkielämä on sitä parasta elämää! :)

    VastaaPoista
  2. voi kateutta, ei täällä kyllä mitään +20 astetta ollu ja satoikin vielä. höh! ivy on vihdoin päässy laiharille, hyvä ;)

    VastaaPoista