maanantai 13. kesäkuuta 2011

Parasta kesäkeliä :)

Tulihan ne helteet viimeinkin, kun vaan jatkuis...
Koko viikon oli lämmintä, jollei jopa helteistä. Torstaina oli jo pakko päästä mökille saunomaan ja uimaan. Yllätys oli melkoinen, kun terassin mittarissa oli 31 astetta lämmintä ja sama lämpötila sisällä. Merivesi 22 asteista, maatuuli, joten meitin rannassa peilityven. Parin tunnin makoilu laiturilla teki sellasen olotilan, ettei saunaa enää tarvinnu lämmittää... Ei muuta kuin pulahtaa mereen ja se hieman helpotti olotilaa :)

Perjantaina kelit jatkui samana. Aamusella lähdettiin töihin ja ehtoon edellä palattiin takas ja samaa auringonpalvontaa ja uimista oli sekin ehtoo.
Lauantaina sit pienten aamutoimien jälkeen laitettiin retkievästystä kasaan ja otettiin matka Masperin saareen.
Sää helli oikeen kunnolla...


Mahtavan upeet kalliot "valuivat" sileenä mereen... Koira nautti täysillä retkestä, se meni elämänsä innolla uimaan mennen tullen. Normaalisti se ei mene vapaaehtoisesti rannalta veteen... paatista kyllä pitää saada hypätä aina kun rantaudutaan jonnekkin... Harmi vain kun en huomannu ottaa yhtään kuvaa aiheesta... ehkä tässä on vielä kesää jäljellä, että saapi sellastakin kuvaa...


Olihan sielä muutakin kaunista kateltavaa... kuten tälläsiä kukkia... mitä sitten lieneekään...


Tässä kuvassa on nuotio... kuka sen bongaa???

Retkieväät  ;)


Mikäs näitä maisemia on katellessa. Toivottavasti vielä päästään tänä kesänä monta kertaa näille rannoille.

Tästä lähdettiin Krookan satamaan nesteyttämään itteemme ja sieltä pienen ukkosluontoisen sadekuuron saattelemana poikettiin vielä tuttuja moikkaan Pulttiin :)
Retkeltä palattuamme syötiin intialaista nuudeliruokaa ja jälkkäriks nuoriso teki vohveleita... se kruunasi päivän annin :)


Olis varmaan maistunut sullekkin ;)

2 kommenttia: