sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

On niitä muitakin maisemia

Lähdettiin vähän ajeleen merelle aikamme kuluksi. Otettiin suunta kohti Krookkaa... tai ei nyt ihan sinne asti. Kävästiin Pultissa "sukuloimassa". Ivy nautti merimatkasta kuten tavallista ja matkan päätteeksi pääsi hyppään veneestä vilvottavaan veteen. Aina pientä kisaa kumpi on ennen rannassa vene vai koira :)

kuononpäässä uusia tuoksuja ;)

kuka on ensin rannassa???

Komeet kalliot Pultissa, vai mitä?
 Paluumatkalle lähdettiin hyvän sään aikaan. Matkalla on koomisen näkönen kivenjättiläinen... se on aivan varmasti kivettynyt koira... kuva alla. Uhkaavan mustat pilvet leiju kattona pään päällä. Rantaan kuiteski päästiin kuivina ja silloin taivas repes... no ei ny ihan... sellasta hentoa kesäsadetta vaan :)

sää mennessä

sää paluumatkalla... melko synkkää on.

kivikautinen koira ?

Lauantaina sää helli oikeen kunnolla, Terassin mittarissa varjon puolella vaan 31 astetta lämmintä. Merivesi huiteli 26:ssa. Ei tarvinnu saunaa lämmittää. Oleili vaan laiturilla ja vilvotteleen mereen aika ajoin. Siinä se päivä hurahti. Nälkä siinäkin hommassa tulee joten pakko oli ruuanlaittoonkin mennä. Miltäs kuulostaa uudet perunat kananmunalla, sillillä ja tuoresalaatilla... Namnamnamm!

todistusaineistoo lämpötilasta


"Design"-kattaus: Marimekon kertislautaset, Ikean servetit, Hackmannin kattila ja Tupperwaren kipot ja kulhot :)

Vähänkö oli hyvää!

Eikä me unohdettu jälkkäriä... kyllä mansikkatorttu maistu kaffeen kanssa oikeen makosalta!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti