sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Syyskuu...

... mitä se toi tullessaan???
Niin, ensin tuli kurkkukipu, sit nuha. Sitä jatkui, jatkui, jatkui... kunnes mentiin mökille ja sielä pääsi pulahtaan mereen saunastapäin. En mä nyt sitä aivan heti uskonu, että tauti sinne jäi, mutta (koputan puuta) eipä tänään enää ole tauti vaivannu. Lääkityksenä taudille otin 500mg pitkätehosta C-vitamiinia yliannostaen, sellaset 8 kpl/päivä :o ja pahempiin oireisiin yskäntabletteja ja "hottentottia"... mitään lääkettä mainostamatta. Että sellanen alku.
Sit se toinen...

Alettiin sit kyllä elokuun viimenen päivä se ns. karppaus tai VHH tai miten vaan. Aihetta tosiaan suunniteltiin kohtuudella ja esivalmistelujakin piti tehdä. Ammupalan miettiminen oli akuutti, kun kaurapuuroa ei sit alkuun kannattanu syödä. Tein sellasta karppileipää. Ai että mitä se on ...

Se on tätä:
5 kpl munia
1/2 dl vehnälesettä
1/4 dl soijarouhetta
1/4 dl mantelijauhetta
11/2 dl vettä
1/2 dl sulatettua voita
200 g juustoraastetta (oltermanni tai emmental)

Sekoita aineet kulhossa. Kaada leivinpaperinpäälle ja paista uunissa 200 asteessa n. puoli tuntia, lisää loppuvaiheessa vielä juustoraastetta pintaan ja jos tahdot lisämakua... laita auramurua kans (niin mä tein). Kyllä se oli ihan hyvää aamulla teen kanssa. Ai niin... minkä verran sitä sit voi syödä aamusella? Leikkaa toi kahdeksaan osaan ja syö kaks palaa kerralla teen tai kaffin kans. Piti nälän loitolla hyvin puolille päivin.Keskiviikko on punnituspäivä. Tätä katellaan nyt mihin se johtaa ja informoin asiasta kuten lupasinki.

Pari kuvaa syksyisestä mökkimaisemasta :)

Niin ja eiks ole hiano tää uudistettu ulkoasu! Saapi kommentoida ;)

4 kommenttia:

 1. on kyllä hieno ulkoasu meinaa! ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos siitä hyvän neuvonantajan ;)

  VastaaPoista
 3. mökki näyttää niin hienolta syksyväreissä, oijoi.. :)

  VastaaPoista
 4. Niin... auringon laskussa kaikki näyttää lämpimän punertavalta :)

  VastaaPoista