perjantai 23. maaliskuuta 2012

Loppusuoralla

Töitä on tehty... ja vähän myös opiskeltukin siinä sivussa ;)
Nyt alkaa toi kauppaprojekti oleen lähes valmis. Vielä on pientä "hienosäätöä" ja oikeat avajaiset on ens perjantaina... JEEEEEEE  :)
- Sana "oikeat" siksi, että ollaan me oltu auki jo jokunen päivä ja asiakkaat on päässy "maistelemaan" tulevaa.


Tänään saatiin paikalliselta Puusuutarilta (samalta, joka teki meidän keittiökaapit, Puutyö Nurmi) myymälätiski, ja se on aivan sata!!! Eli tarkoitukseen sopiva...Tässä on kuva ulkoa... isäntä teki komeet ikkunateippaukset :)
 Kurkistus sisälle... kassatiski jää kuvasta vasemmalle. Oikealla on ensin lasten jalkineet, keskellä edessä kesän uutuudet...

 Tästä kulmasta katsoen oikealla on juhlakenkää, siitä kiertäen vasemmalle... kävelykenkää. Takana kulmaukseen johtaa rivistö nilkkuria, saapikasta ja niiden perässä buutsivalikoimaa :)

Buutsien jälkeen tulee aamutossua, työjalkinetta, lenkkaria, saapasta, vapaa-aikaa ja kierroken lopussa miesten kenkää. Siellä sopivissa väleissä vaatetta... 

Kun nyt asustellaan maaseudulla ja ikäjakauma on kuitenkin vanhempaa väestöä... vaatteet ovat sen mukaisia. Elikä valikoimassa on, kuten ikkunateippauksista saattoi havaita... Nanso, Novita, Finnwear, Norlyn, Amar, Sarafaani.... näin ensialkuun :)


No, on tähän vielä tulossa yks pikku juttu, mutta siitä myöhemmin. Niin ja tuosta ylempänä mainitsemastani opiskelusta tulee jossain vaiheessa myös enemmän :)


Hyvää ja rentouttavaa viikonvaihdetta kaikille jotka tänne ovat eksyneet ;)  ja luonnollisesti kaikille vakkareille !!!

4 kommenttia:

 1. Tosi uupeeta. Toivotan menestystä!

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoista! Paljon olette töitä paiskineet! Oikein paljon onnea yrityksellenne. Mahtava tunne varmasti kun saa avajaiset pulkkaan ja putiikki auki. Hyviä vaatemerkkejä,nanso ja finnwearia on itselläkin :)

  Toivon teille mentestystä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!!!

   Kyllä tässä jo otetaan rennommin :)
   - kerkee taas keskittyyn tänne blogimaailmaankin ;)

   Poista