tiistai 24. heinäkuuta 2012

Leikitellään...

...  vaan ei kuusen alla :)
- vai miten se meni?


Mutta kuitenkin.


Tässä olen kaikkeni koittanut, etten menisi noille alennusmyyntisivuille. Mutta kuten asiaan kuuluu... tässä kuuluu retkahtaa.
Eilen töiden jälkeen sit aloin surffaan ensin tietysti noille sivuille mistä pukkaa meiliä harvase päivä. Mitään en tarvi... kai ...
No, olishan tässä tarpeita, mutta remppa ei edisty vielä kun vanhaa asuntoa ei olla saatu myytyä, joten nyt vaan leikin erilaisilla ajatuksilla.


Sitä vai tätä:


Lukunurkkaukseen, jos tota eteisen toista päätä sellaseks voi kutsua.
 Jos siinä olis tilaa, tämä olis ehdoton ykkönen... kai :)


Järki taas sanoo, että tämä olis oikea, koska... niin, ei ole tilaa


Sit tonne tulevaan pukeutumishuoneeseen. Huone on n. 20 neliöö ja makuuhuoneen vieressä (pohjapiirros on jossain aiemmassa postauksessa, jos kiinnostuit). Yhdellä seinällä on normi ovi, toisella tulee olemaan tuplaovet, kolmannella koko seinän leveudeltä ikkunoita (4kpl) ja yks seinä on kokonainen. Sinne tulee liukuovikappeja jonkinmoiseen järjestykseen, iso peili, ehkä kaksikin. Lattiatilaa jää kuitenkin vaikka kuinka, joten olen miettiny sinne divaania ;)


Miten olis tämä:
tai tämä:
tai sittenkin ihan vaan tämä...


Melkomoinen pulma, vai mitä :D


Ison peilin olen sinne jo hankkinut. Siinä on hopen väriset kehykset, sellaset "kruusatut". Tältä pohjalta tollanen keskimmäinen sopis melko hyvin...
- ei vaan taida muuten sopia meille.


Kattolamppu kans sinne tulis hankkia ja tässä olis kaks vaihtoehtoa:
Tässähän on tuttu Moon- riippuvalaisin.


Tämä kruunu hopeisena sopis kuin nenä päähän... sen keskimmäisen divaanin kanssa, eikös vain.


Jos jatketaan valaisimilla. Makkari on kans meillä vielä vaiheessa ja sinne olis kanssa hankittava ainaski sängyn viereen valaisimet.


Tälläset molemmin puolin...hmmmm...
Tää onkin sit varmaan järkevin näistä ;)
Ai niin... sänkykin pitäis uusia, olisko näistä jompikumpi parempiNäissä ei kyllä ole oikeen muuta eroo ku väri, vai onko?!?
- No on niissä, mutta periaate on sama. Mulla on edelleen se yks asia mikä pitää ottaa huomioon tässäkin valinnassa. Robotti-imuri tarvii sen väh. 10 cm korkeustilan, että se pääsee meneen alle. Elikäs... jollei sänkyyn saa korkeempia jalkoja... ne saa unohtaa.


Mitäs sit vielä.


Ai joo, bongasin jostain tarjousjutskista viinilaseja. Iittalan Essensee meillä jo onkin, eli tätä:


Mutta kyllä toi seuraava taitaa olla näyttävämpi..


Vitis Syrah-lasi, upea!!!
Niin, kuten aiemmin jo kerroinki, mitään en nyt tarvi, mutta ken tietää koska tulee tarpeita ja onko nämä sit kuitenkaan just niitä mitä silloin tulen hankkimaan ... Hih ;)

Kaikki kuvat on lainattu.

JK. Pohjapiirrosta voi tutkia täällä:  http://elamanimietteet.blogspot.fi/2012/01/pohjia.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti