perjantai 14. syyskuuta 2012

Henkis ollaan...

Juu... sori, etten ole itestäni antanu mitään julki ainaskaan pariin viikkoon!
- Ette tiä, mutta aika on taas menny ihan siivillä. Aloin laittaan vaate- ja kenkäpuatia uuteen uskoon. Ensin kuiteski oli nää meidän kunnan yrittäjien Yrittäjämarkkinat ja markkinatarjouksia piti olla kunnolla. Niitä valmisteltiin vajaa viikko. "Aattona " meillä oli kaupalla kaffitarjoilu ja kesäkenkää puoleen hintaan reilusti yli tuhannen paria. Varsinaisena markkinapäivänä olin ekan tunnin torilla myymäs arpoja ja sit tulinki jo tukkaputkella töihin... väkee poikes ihan mukavasti.

No, kerettiin me mökillekkin vielä :)

Kuvia ei sieltä tullu otettua... kumma ! Olis kyllä pitäny ikuistaa ne aallot. Oli meinaan tän kesän kovin myrsky.

(seuraa epämääräisiä kotokuvia)

Maustekippo

Mennään sinne mökille:
- päästiin rantaan ja saatiin kamat mökkiin ja istuttiin soffalle katteleen maisemia... no oli siinä lasit viiniä käsissä raskaan työviikon jälkeen.
Huomasin siinä taivaanrannassa jotain ja lähdin hakeen kiikareita. Isäntä nousi kans ja tuumas siihen samaan että... jaahans paatin keulaköysi on menny poikki.

Vähäkö tuli kiirus ulos!
- Isäntä lähti hakeen köyttä varastosta ja meikä juaksi rantaan... sinne uimarannan suuntaan. Tuuli paino paattia sinneppäin ( paatti oli takaa kiinni peräpoijussa... onneks).
Pääsin rantaan ja huomasin että keulaköyttä oli jääny metrin verran (helpotus). Siinä rannalla mietin pari sekunttia, että menenkö kuomat jalaas tonne veteen vai en. En menny... nostin housun puntit niin ylös ku sain ja kuomat ja sukat vekeen ja sinne kahlaan veteen. Meillä on siinä nokassa äkkisyvää, mut sivummalla on vähä kivikkoo ja sitä päin tuuli paino paattia.


Hana ;)


Siinä 13 asteen merivedessä sit koitin kaikkeni saada paatin keulaköyteen kiinni ja sainkin... Tässä vaiheessa isäntä toi lisää köysiä ja kiinnitti  riakonaaliin pätkään kiinni. Meikä kipus siinä pualmetrisessä aallokossa paattiin ja aloin tuuppia sitä pois kivikolta. Olis ny joku saanu kuvattua sen... olis tullu hauska "kotivideo" !
Saatiin venho uudelleen kiinni ja kaikki hyvin, jollei välitetä mun reisiin asti kastuneista housuista. Olis ollu parempi että olisin heittäny nekin vekeen kenkien kans... olis ollu kuivat housut :)

Vispilä ja "kala"
Eipä mitään... kukaan ei olis uskonu sen myrskyn aikana, että meri tyynty illaks aivan peiliin. Saunaan mentiin ja meikä pluti pariin otteeseen meressä :)

Teepurkit... Intiasta

Mites nää kuvat sit mitenkään liittyy tähän tarinaan... no tietysti toi taustakuva on sieltä mökiltä :)

Hyvää viikonloppua kaikille tasapuolisesti !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti