maanantai 29. lokakuuta 2012

tuli talvi, halla...

Lauantaina töiden jälkeen otettiin suunta jälleen mökille... sen verran oli komia keli.
Aurinko paisteli ja meri oli lähes peilityven. 
Yleensä saa lippoa paattia vedestä tyhjäks, mutta nyt sai lapioida... lumesta ;)


Taivaalla lenteli monta kymmentä joutsenta kohti etelää. Niistä en saanu otettua kunnon kuvaa, mutta voitte vaan kuvitella kuinka mahtavalta se näytti... ja kuului.

Koira nautti kylmästä kyydistä ja meillä oli kova tekeminen, ettei se taas hypänny mereen ennen rantautumista. Raukka ei tajua, että vesi on jo kylmää.


Eipä silti... ei tajua meikäläinenkään... tai jos totta puhutaan/kirjotetaan... tajuan oikeen hyvin ja sen tähden pitää päästä mereen vieläkin. Mitäs tästä sanotte ;)


Kyllä... siellä meikä heiluttelee!

Maisemat oli kyllä kuvattavan kauniit, lunta maassa ja sula meri. Kyllä tätä kattelee.


Sunnuntaina sää vähän pilveili, mutta silti luonto oli kaunis. Mökki lumisessa rinteessä oli houkutteleva. Muutaman kuvan nappasin siinä lähteissä. Ei tämä vielä viimeinen kerta ollu... vielä mennään jos työasiat sallii...

siellä se on...

kumpi on taivas ja kumpi kuvajainen...
Näihin tunnelmiin... palaillaan :)

4 kommenttia:

 1. Ihania valkoisia kuvia! Ja ainakin metrinen hatunnosto siitä, että kävit meressä. Huih. Kyllä varmasti friskas, olisinpa itsekin noin peloton! Pysyis pöpöt poissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   - sitä pitää vaan mennä veteen eikä ajatella kuinka kylmää se on. Olotila on aivan sanoinkuvaamaton sen jälkeen:) Suosittelen!

   Poista
 2. Hyyrrrrr. Serkkuni ei käy kesällä uimassa kun vesi on liian lämmintä - varsinkin helteiden jälkeen :D Avannossa ja kylmässä vedessä puljaa kyllä :) Miun avanto kokemukset rajottuu eedenin kylmävesialtaaseen. Jos se nyt ees oli se kylpylä. Onhan tästäki jo kohta kakskytävuotta. Suihkussa tykkään kyllä jäädyttää itteni kun saa pikkuhiljaa kylmemmälle ja kylmemmälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi kylpylöiden kylmäaltaat ei ole mun suosiossa koska lämpötilaero on suuri. Parhaiten menee veteen, kun ilma on lähes sama kuin vesi jollei jopa kylmempi.
   -kannattaa kokeilla :)

   Poista