sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Säpinäviikko

Oli meinaan viime viikolla.

Kuten taannoin mainittin, mökkeily loppu tältä kaudelta.
- isännän sanoja lainatakseni, "ne jokka nostaa paatin ylös elokuun lopulla, on kesämökkiläisiä ja me jokka käydään niin kauan ku voidaan, ollaan mökkiläisiä" ;D

Siis, paatti on ny trailerilla tos takapihalla:


Siinä se ny odottaa, että pääsis hualtoon. Tai ei sille mitään hualtoo tehä, uudelle paatille. Korjataan valot, jokka ei oo palanu lainkaan ja sit laitetaan gps/plotteri siihen, että tiädetään missä kuljetaan. Oikeen on kaivannu karttavempaimia, ku edellisessä oli. Näillä kulmilla kun noita kiviä on vaikka muillekki vesille antaa.

No, ei ton paatin hakuun ja nostoon menny ku yks ehtoo, eli ei se mitään säpinää aiheuttanu, mutta seuraava sit jo...
- meillä vietettiin perjantaina firman 25-vuatisjuhlintaa. Kaikkee tarjousta oli molempien kauppojen pualella ja luannollisesti tarjottiin täytekakkukaffeet. Kakkua en alkanu ite väsään, tilattiin suaraa Fazerilta.
Niin, firma täytti jo kyllä elokuus, mutta nyt vasta tuli sopiva aika juhlia ja siinä samassa tuli pidettyä joulun avaus.
Juhlistettiin vielä uupuneina viikon tohinoista kilistellen "mummilla":


Nyt on oleiltu tää ensimmäinen adventti tässä kotosalla, pientä alkavan viikon suunnittelua mielessä. Näihin tunnelmiin toivotan hyvää alkavaa viikkoo kaikille tasapualisesti!

Terkuin mie!

- ja ne tunnelmat:


2 kommenttia: