sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Hola, hola...

Täältä ei oo kuulunu, saatikka näkyny pariin viikkoon mitään.
- Ei sit yhtikäs mitään!

Mutta nyt tuli sellanen hetki, että netti toimii!!! ja muuteski  :)

Lomalaisia on hyvin liikkeellä, joten kaupallisesti ajatellen on ollu positiivisen vilkasta. Viikonloppuvapaita ollaan silti vietetty ja mikäs siinä on viettäessä, kun ilma ja meri hellii lämmöllään. Tänään aamusti ilma oli 22 astetta ja merivesi 20. Kylä kelpas pulahtaa aamu-uimaan lahdelle.

Tuulet on kans ollu meille suatusat, ei oo tarvinnu saunaa lämmittää, ku on vaan istunu terassilla ja antanu auringon hoitaa hiki pintaan ja meri sit vilvottanu päälle. 
Isäntä on koittanu vähä kalastaa syätävää meille ja on se siinä onnistunu. Saatiin kauden paras, tai oikeemmin isoin affenaki. Perattuna paino kilon ja pituutta oli n. 46 cm. Jaa ette usko vai...
- Kattokaa ny:Siinä se on keskellä savustuspöntös, just mahtu pituudeltas ja komiaa oli :)

Tänä aamuna lähettiin vähä ajeleen/paatitteleen. Kävästiin Revelin saares. Oon mä vissiin joskus tästä kyseisestä saaresta postannu, mutta kertaus on opintojen äiti.

Reveli on n. 1,5 km pitkä saari ja Merikarvian eteläosan saariston  lounaisin. Saari muistuttaa jotain nuolen tapasta ja sen eteiläosassa on sellanen "laguuni".
Tässä on kuvapläjäys siitä reisusta:


Melko karun näköstä, mutta joteski Niin mahtavaa... Tota kämppää on joskus saanu anoo käyttöön, en ny muista mistä, mutta tossa mökin seinässä on yhteystiedot ja ohjeet. Eiks ollu valasevaa :D

Sitte laitan viä tähän loppuun kuvan, jollasta ei olla ennen tua saaressa havaittu:


Kivien seasta pilkotti kiinnitysrengas paatille. Ei tiä kuin vanha toi on...

Näin taas meni viikonvaihde. Katotaan mitä seuraavaks keksitään.

Terkuin mie!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti