sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Huvilaa ja huus... osa III

Ompas tää aika viärähtäny...
- ihan siivillä.

Töissä on muutoksen tuulia ollu ja jatkuu viäläki. 
Meillä on toi kauppa toiminu kahdessa erillisessä liiketilassa ja nyt ollaan niitä yhdistämässä. Ollaan vähä kaadettu seinää sun muuta.

Mökillä ollaan käyty niin paljon ku mahdollista, eli viikonloppuisin. Paitsi...
- viikko takas käytiin risteilyllä, Satakunnan Yrittäjien yhteisellä rentoutumisreisulla.
- eilen ystävän 50:sillä.

Mutta, mennääs aiheeseen.
Mökkiremppa on siis jatkunu, eli nyt ollaan maalattu ylämökin olkkari/makuuhuone ikkunapokia lukuun ottamatta ja tiätysti se takan rumilus on viä paikallaan. Sen laitto menee ens kesään, 
Laitan tähän kuvan takasta:Tää hökötys puretaan kokonaan pois ja tilalle tulis sellanen kiertoilmatakka. Suurin ongelma on tossa piipussa. Se kun on rakennettu tohon takan päälle ja on aivan liian suuri. Sekin pitää purkaa ja tilalle tulis pienempi, eli kattooki tarvii sit korjata.

Mutta tosiaan, maalattu on pintoja lisää:Valosampaa on tullu ja viälä ku noi ikkunakarmit maalataan valkoseks, ni johan on...


Jalkalamppu lähtee kiärrätykseen ja toi lipastohärpäke tualta nurkasta kans. Sängyn päätyyn tulee iso peili, että näkee meren sitäki kautta ku istuu tuvaas :)
Ja tiätysti tauluja seinille ja verhot.
Mutta hiljaa hyvä tulee, vai mitä ;)

Lämpimät kelit jatkuu, joskin sateiset, mutta sateet tietää siäniä ni ei välitetä. Hyvää alkavaa viikkoa kaikille tasapualisesti.

Terkuin mie!

1 kommentti: