sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Netti pätkii

Mulla on ollu ongelmia netin kans... oikeen vaan kunnolla.
- eikä yhtään oo ottanu nuppiin, ei.

Tosissaan, hermot on meinannu mennä!

Nyt sain koneen toimiin taas jotenkuten ja nyt isolla vauhdilla postauksen kimpus.

Me nostettiin paatti ylös pari viikkoo takas. Alkaa oleen kaikkee puuhailua töitten merkeissä ja muutenki, ni ei ehdi mökille vaikka sää viä sallis. Viimesellä kerralla mökille mennes yllätyin kovasti sitä joutsenten määrää, jokka viäläki uiskenteli merellä. Poikaset oli jo aikuisten kokosia, mutta höyhenpuku viä niin harmaa. Niitä oli paattirannan läheisyydes monta pesuetta.




Onneks ei oo ollu pakkasia. 

Myrskyä luvattiin viikonvaihteelle (sillon kaks viikkoo takas) ja me sidottiin paatti kunnolla kii, ettei myrsky sitä riapota...



Ei sillon mitää myrskyä sit kuiteskaan tullu. Ivy-koiraki ihmetteli laiturilla tyyntä meren pintaa, vai vahtiko se ettei joutsenet rantaudu ;)


Seuraavat kuvat mökiltä tulee talvikuvina tai sit ei... se jääpi nähtäväks, pääseekö saareen jäisin. 

Viikko takas käytiin Viros, joulunavaukses. Majotuttiin kahdeks yöks jälleen Oldhouse Apartments:n huoneistossa. Asunto oli aivan Nigulistikirkon kupeessa. Sijainti oli aivan mahtava, mutta huoneisto lievä pettymys, edellisiin kohteisiin nähden. En ottanut yhtää kuvaa sieltä esiteltäväks teille...

Töissä tosiaan on alkanu joulutohinat. Meillä joulunavausta vietettiin viime perjantaina kaffitarjoilun merkeissä. Ainoo haitta päivälle oli, kun paikallislehtee ei postilakon takia jaettu kaikille ja meillä oli etusivun ilmotus jossa aiheesta kerrottiin hyvien tarjousten kera. Onneks kaffit yllätti monet asiakkaat positiivisesti :)

Viikon päästä juhlimme paikallisen Yrittäjäyhdistyksen 40-vuotisjuhlaa. Niistä laitan jonkinmoisen postauksen, jos saan nettini toimiin...

Hyvää ekaa adventtia kaikille tasapuolisesti ja alkavaa joulukuuta.

Terkuin mie!

2 kommenttia:

  1. Voi joutsenpoikue parkaa, kuinkahan ne selviävät talvesta. Siis mistä talvesta tai olihan se jo ja meni, kovin on leudon näköinen meri :)
    Mukavaa joulukuun alkua ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos vanhat merkit paikkansa pitää, ni ei tänne jäitä tarvii odottaa ennen tammikuuta, joten kyllä kai joutsenen poikaset siihen mennessä saa lentokyvyn. Tänään meri on ollu vähä toista ku noissa kuvissa.

      Poista