keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Jalkahoitoa

Tässä postauksessa on kuvia jotka saattaa aiheuttaa herkille ihmisille heikkoo olotilaa...
- kuvia mun kuariutuvista jaloista.

Mun huanoin lenkki kropassa on kovettuvat kantapäät, siis huanoin niiden muiden joukossa ;)
Vaikka kuinka raspaisin, rasvaisin tai mitä vaan tekisin hyvien tyäkenkien lisäks, kantapäät on kuivat ja halkeilevat. 

Meille tuli myyntiin viimevuanna geelisukat, joista kerroin josain postaukses ja sittemmin tuli kuarivat sukat. Jälkimmäisiä myytiin joulusesonkituatteena paljon.
Päätin sit itekki kokeilla niitä. Kokeilua lykkäsin kuiteski niiden käyttöohjeen takia aikas pitkään. Ohjeissa ku sanotaan, että pitää istua paikoillaan 1.5 tuntia ja se on mulle aikas vaikeeta.

Mutta kokeiltava oli, ku kantapäät huusi "hoosiannaa".

Kerron kokeilusta kuvin:


Tuote on tämä. Paketissa on kaks kappaletta jalan muatosia muavipusseja, joissa on  geeliä, jonka ansiosta kuollut ihosolukko kuoriutuu tehokkaasti jo yhden käyttökerran jälkeen. Paketissa lukee, että geeli sisältää mm. aloe veraa sekä muita luonnollisia ainesosia, jotka nopeuttaa ihon uusiutumista.


Mun kantapääni on tälläset... aivan hirveet!


Muavisukat jalkaan ja villasukat päälle... sukkien koko oli niin iso, että laitoin noi villasukat pitään ne paikoillaan. Sitte telkkarista hyvä leffa, juamista viäreen ja eiku odottaan...


Koiraki odotti ja ihmetteli mun touhujani.

Pualitoista tuntii kulu ja käpöttelin pesuhuaneeseen huuhteleen jalkani. Sit vaan odottaan mitä tapahtuu.
Meni reilu viikko ja jalat alko kuariutuun:
Oli aika villin näköstä...
- nahka lähti flaamuina. Sukat oli täynnä nahkasilppua päivän päätteeks. Tätä kuariutumista kesti muutaman päivän. Noita nahkanpaloja ei saanu ite repii, piti vaan antaa niitten itestään irrota ja irtoshan ne.
Lopputulos oli oikeen hyvä yleisesti ottaen, mutta kantapäät jäi viä heikommalle. En tajunnu ottaa kuvia esim. isonvarpaan sivusta, mikä seki oli aikas huanos hapes ennen, mutta jälkeen oli ku "vauvan peppu". Kantapäästäkään en saanu hyvää kuvaa, mutta saa tosta ny vähä selvää:


Tällästä jalkojen hoitoo mulla ollu.
Teen kyllä toistekki hoidon, mutten ny ihan viä... Paketis ei lukenu, kuin usein ton saa tehdä, mutta aattelin, että jos pari kuukautta annan olla väliä.

Jos kärsitte kovettumista jaloissa, ni suasittelen kokeileen. Pääosin olen tyytyväinen.

Terkuin mie!

8 kommenttia:

 1. Ohhoh onpas komiaa:-) Mä en tommosiin geelisukkiin oikeen ole uskonut mutta kyllähän nuo näyttää tehoavan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tehoo ku mullaki tehos ja mulla Tosiaan on jalat ollu karmees kunnos... Nää siis on kuorintasukat. Hoitoo voi tehostaa geelisukilla... niistä kirjotin täällä: http://elamanimietteet.blogspot.fi/2015/09/geelisukat.html

   Poista
 2. Kyllähän tuo näyttää toimivan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toimii kyllä, vaikkakin näky ei ole miellyttävä siinä vaihees ku nahka alkaa lähteen ja sitä ihosuttua on sukat täynnä.

   Poista
 3. Sain joululahjaksi ja meinasi usko olla koetuksella kun useaan päivään ei näkynyt mitään näkyvää toimintaa. Vaan sitten kun iho alkoi kuoriutua olikin aikamoinen silppu sukissa yms yms. Taidan käyttää toistekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mäki otan viä uusiks josain vaihees... ehkä lähempänä kesää. Saa oikeen kauniit sandaalijalat :)

   Poista
 4. Tein tuon saman homman viime torstaina ja nyt odottelen "kuoriutumista", vielä ei näytä miltään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikon verran siinä suunnilleen meni ku mun jalat alko kuoriutuun... kerroppa sit miten sun jalkas kuoriutu... jään ootteleen ;)

   Poista