sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Kevään tuntua

Me vedetään tammikuuta ja kuuluis olla talven kylmin aika, mutta mitä viä...
- oltiin viikonvaihde mökillä ja molempina aamuina mittarissa komeili +4 astetta!

Lauantaina isäntä kaato yhen puun huussin takaa ja mä läksin koiran kans jäälle nauttiin auringonsäteistä. Koira pesi turkkiaan mennen tullen parin sentin vahvuses hanges ja nautti silmin nähden ilmasta.

Mutta mennääs takas perjantaille.
Päästyämme mökille, lähdettiin kokeen edellisviikonloppuna jään alle laitettua verkkoo. Mitään suuria me ei odotettu, vaikka toiveissa oli saada edes yks ruaka. No saatiin se mitä toivottiin. Tuli yks siika ja yks affena. Noo, tuli siältä reilut 10kpl norsseja, jokka annettiin miälellämme luantoelukoille.
Kotka kävi meitä morjestamas, tai kaks niitä oli, mutten saanu ku toisesta kuvaa:


Komioita vetkaleita ne on...
- niitä leiju meidän kulmilla useemman kerran viikonvaihtees. Näyttäis siltä, ettei ainaska viä ole lintuinfluenssa iskeny tänne asti, vaikkei se kaukana oo rannikkoo eteläänpäin.

Mut joo. Sinne lauantain aurinkoiseen keliin:

Aurinko on viä kovin alhaalla...
- niinku tammikuus kuuluuki. Varjot on piiitkät jopa mulla :)

Saunassa ja avannossa käytiin molempina ehtoina ja pitkän kaavan mukaan. Meres pulahdettiin neljään otteeseen. On se vaan Niin komiaa!!!

On meillä melko syvä ranta laiturin edes... alumiinitikkaista kolme askelmaa on jäänpinnan yläpualella... tai no, ainaski kaks ;)Illan tullen on aina pakko kuvata auringon laskua, laskee se sit minneppäin vaan. Joka kerta se vaan on niin ainutkertasen näkönen.

Ja kun toi aurinko viä niin nuukasti antaa valoonsa, on paras nauttia keltasesta vaikka näin:


Hyvää alkavaa viikkoo kaikille ja muistakaa vitamiinit :)

T: anne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti