sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

Puusoovia...

En tiä, ku nää talvet on nykyään niin kummallisia...
- oikeestaan talvee ei täälä länsirannikolla oo tullukkaa.

Saarimökkeilyyn olis komiaa ku tulis kunnon jäät, tai ei niinkä mökkeilyyn, vaan oheistoimintaan, kuten tavaroitten viämiseen ja tuamiseen.

Tänä talvena ei siis saatu taaskaan viätyä esimerkiks saunapuita, joten:


Kuarma-autolasti pudotettiin paattirantaan viime viikolla ja sen purku ja viäminen saareen alko, kuinkas muuten ku paateilla.
Isäntä ja sen veli ajo ja me naiset lastattiin ja purettiin, toinen paattirannas ja toinen saares.

Perjantaina koitettiin lauttaa, muttei se oikeen luanannu. Lauantaina sit alettiin urakointi. Kolmeen asti aateltiin rehata noita puita, mutta tuuli alko navakoituun ja oli parempi lopettaa. En tiä sit sanoo, oliko se "vapauttava" vai harmittava tuuli :D

Sunnuntaina jatkettiin ja ...Laiturilla oli lautaa niin paljo ku se kesti kannatella ja niitä piti alkaa kantaan lähemmäs liiteriä. Lautaläjiä alko ilmestyyn sinne sun tänne:Kuvat näyttää olevan vähä "huurusia", mahtaako johtua hikisestä urakasta.

Isommilta haavereiltaki vältyttiin, mitä ny vähä lensi isännän veljenvaimon nenästä veret ja silleen. Tuli sellanen "yhteentörmäys" laudanpää vastaan nenä.
Mereenkä ei kukaan pudonnu, tai mitään muutakaan vastaavaa ei sattunu. Kroppa kyllä huutaa hoosiannaaaa....

Jälkimaininkeina voisin henkilökohtasesti kommentoida, että eipä oo ennen ollu nivelet kipeenä, mutta nyt on.
Kahdesta sormesta on nivel turvonnu ja aristaa, mutta eiköhän se tästä. Taidan huamena hakee apteekista jotain salvaa joka auttaa.

Saunassa ja meressä liotettiin hiet ja kelithän ei muuten huanompia ollu. 6 astetta oli lämmintä ja aurinko paisto melkein koko viikonlopun.
Kyllä meidän kelpas hääriä.

Näihin tunnelmiin:


T: anne

2 kommenttia:

 1. Olette kyllä olleet niin ahkerina ja toivottavasti lumi ei ole kauheasti jarrutellut teidän puuhia. Aurinkoista vappua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ei saatu paljookaan lunta ja seki vähä suli ennen puoltapäivää. Puita on ny sahailtu ja pinottu liiteriin. Viikon päästä jatkuu :)
   Hyvää alkanutta toukokuuta <3

   Poista