maanantai 15. elokuuta 2011

Töistä mökille

Lauantai tuli vietettyä neljän seinän sisällä... no ei ny ihan koko päivää. Töissä klo
 11.00-15.00. Teljäntorissa (siellä missä meidänkin kauppa sijaitsee) on se Keskikaupungin Suoramyynti. Omistaja-Aila tuli näyttään mulle meidän myyjän tilaamaa hääkakkua. Oli se niin hempee!


Ailan kanssa siinä jutusteltiin muitakin "ammatillisia" ja hän kertoi, että heiltä tullaan saamaan jatkossa myös Fantasiakakkuja! Koitan niitä saada kuvattua jatkossa. Ja muistutuksena: Suoramyynnistä saa edullista ruokaa lounaaksi ja kaffi + sortti maksaa vain pari euroa. Eli kun poikkeet Teljäntoriin... poikkees meidän kenkäkaupan kautta kaffeelle Ailan tykö ;)
Töiden jälkeen lähdettiin mökille. Sää helli, tuuli oli leutoa vaikkakin vähän pohjosen kantilla. Sinne päästyämme syötiin ja juotiin päiväkaffeet... vävypojan nimppari/synttärikaffeet... Sen jälkeen pääsi lepuuttaan jalkojaan laiturille aurinkotuoliin :) ja nauttiin iltapäiväauringon paisteesta. Kaffee virkisti ja en malttanu siinä makailla...


Koirakin kävi levottomana... loikkasi vieressä olevan kallion päälle ja nautinnollinen ilme naamassaan haisteli mereltä tulevia tuoksuja... en kyllä tajua, mitä hajuja sieltä tuli, kun omaan nokkaan ei tuntunu mitään :)Otoksia pitkin rantaviivaa:Semmottista sitte :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti