perjantai 16. joulukuuta 2011

Jouluntuntua etsimässä

Ilma on ollut jo pitkään synkeän sateinen, päivät pimeitä. Ihmiset puhuu joulusta ja joulupuuhista. Meillä ei vaan ala tuo joulutunnelma vaikka kuinka yrittää. Hetkellisiä "hairahduksia" siihen suuntaan aina välillä tulee mutta kelit ne taasen pois pyyhkäisee.


 
Lähdin tässä yhtenä iltana hakemaan joulua. Menin ihan tähän lähelle, naapuritaloon. Siinä talossa on sellainen pieni putiikki, Lahjapuoti Purnukka. Iltaisin kun olen koiraa ulkoiluttanut, olen käynyt kurkkimassa ikkunoiden takana ja nyt sitten uskalsin poiketa sisään... josko se joulu "tarttuisi"...


Valkoinen joulukuusi oli ensimmäinen katseenvangitsija punavalkoisin koristein


Enkelipöytä vei mielen rauhallisimmille "vesille". Pienet elkelipojat valokuvakehyksien päällä oli niin söpöjä.

Siellä oli paljon kaikenlaista pikkukivaa kotiin, koreja, kransseja, ihania kynttiläsomisteita, tonttuja, joulusukkia ja vielä vaikka mitä.

Jollei tämä tonttu tuo joulua ja joulumieltä, niin mikä sitten :)

Hih :)

3 kommenttia:

 1. Jos näistä ei joulun tuntua tuu ni sitte ei mistää.Ihania tavaroita jouluun !

  VastaaPoista
 2. Yllättävän hienolta näytti valkoinen kuusi, hmmm... Täälläkin on joulumarkkinoilla valkoisia kuusia, kunnei raukat oikeasta lumesta tiedä juuri mitään :) Kynttiläkippo on liian hieno!!

  VastaaPoista
 3. Toivotaan parasta.

  No tosta kuusesta en saanu julkasukelposta kuvaa, mutta kiva että sait jotain irti noista koristekuvista :). Valkoinen kuusi on kyllä yllättävän hieno ja aivan upee "oikeanvärisessä" kodissa. Meille se ei ehkä sopisi...

  VastaaPoista