tiistai 7. helmikuuta 2012

Eteisen verhot

Juupelis juu...
Hobby hallista tilaamani verhot tuli jo tässä reilu viikko takas, epämääräsen pienessä laatikossa. Noo... laatikkoa avatessa totesin, että "palapelihan" siellä :)


Otin pojan mukaan kokoomaan virityksiä ja kyllähän ne saatiin koottua... pientä "väkivaltaa" käyttäen. Kuja ylälistalle oli niin pieni, että jatkoholkkeja oli pakko vähä puukottaa, että mahtuvat kulkeen kunnialla.


Tässä ne ny sit on:


verhoknipsut kuuluu vielä ottaa pois tuolta listan takaa :)


Antakaa anteeks noiden kuvien laatu... mun kamerassa on varmaan joku "virus" joka heilauttaa kaikki kuvat... näitäki otin ainaki 20 ja tässä on tulos parhaimmista :(
Mutta... pellavaa verhot on ja kesällä kun aurinko räkittää (ja sitähän se tulee tekemään) oikeen kunnolla, verhot saa laskettua alas ja silti niistä "kuultaa" päivä läpi.

Sit yks hauska kohta tossa ylemmässä kuvassa... vasemmassa reunassa on mun viritys sähköistä... reikä seinässä ja siitä roikkajohto läpi ja silleen... Siitä on varmaan "toimistoaikoinakin" vedetty jotain johtoja... luulisin
- sähkärillä on ollu kovasti kiireitä ja se ei ole saanu tehtyä kaikkia mun toiveitani valmiiks... mutta, kaikki ajallaan :)

4 kommenttia:

  1. Hienot verhot!Ajatonta ja kaunista :)Noissa laskos verhoissa on aina taiteilemista,mutta tehän hyvin suoriuduitte!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäät :) Nyt on kokemusta, että osaan tehdä jatkossakin kun noihin kyllästyn (siihen menee toivottavasti kauan).

      Poista