sunnuntai 11. marraskuuta 2012

11.11.-12

Isänpäivä alkaa oleen lopuillaan tänä vuonna.
Omalle isälleni laitoin kortin ja soitin eilen yhdistetyn nimi-ja isänpäiväonnittelut vielä. Olikin pitkä puhelu :)

Meillä isänpäivää vietettiin siivouksen merkeissä. Saunaremppa alkaa oleen sellasessa vaiheessa, ettei enää pitäisi isompia pölyjä leijuvan ympäri kämppää, ja kun nuoriso yhtä lukuun ottamatta oli kotosalla, mikäs siinä oli siivotessa. Jokaiselle riitti hommia. Siivouksen jälkeen syötiin kotosasti kanankoipia riisipedillä ja jälkkäriks nautittiin täytekakkua kaffin kera.


Karvaiset perheenjäsenet joutu siivouksen ajaks "evakkoon" toiseen huoneeseen (tai yhteen niistä kahdeksasta), mutta eipä se haitannut. Takaspäästyään olo ja ilo oli suunnaton.

Joonatan keikisteli soffan edessä:

- ja kiemurtelu jatkui ja jatkui :D

Ivy sai siivouksen myötä uuden punkan, pehmoisen ja "sopevan":Punkkaa piti nuuskia ja kuonolla tuuppia kotvan aikaa, ennenkuin siihen maltto kellistää :)

Tässä aikasemmin mainittin isännän tuomista tuliaisista tukkureisultaan ja yhden jo esittelinki. Nyt voisin valottaa niitä kahta muuta, eli uuteen tulevaan saunan pukuhuoneeseen tulee pari mööpeliä. Isäntä toi ne ihan sitä silmällä pitäen ja mun mielestä ne on ihan nappi juttu. Vai mitä...


Lipasto olla pitää. Mihin muuten laittaa kammat ja harjat. Ja tietysti pyyhkeitä ja laudeliinoja varten pitää kans olla saunan läheisyydessä oma paikka. Niin, tulee siihen seinälle peilikin sit  jolla voi peilata itteensä kun kampailee :)


Tää on sit penkki. Tohon tulee vielä pehmusteet, ettei tartte kovalla puulla istuksia ;)
- ja en kyllä epäile yhtään sitä, että mitäköhän noihin koreihin tulee... yhteen vaikka jalkojenhoititarvikkeita/-suoloja ja ehkä tunnelmanluojia...kynttilöitä ihan saunaa varten, tuoksuvia sellasia ja ja ja kaikkee muuta aiheeseen liittyvää ;)

Tässä olis vielä ollu muitakin juttuja, mutta jätetään seuraavaan kertaanki jotain :D

Hyvää alkavaa viikkoa ystävät!!!

2 kommenttia:

  1. no on siun miehellä kyllä hyvä silimä mööpeleiden suhteen. ja tuo koira..<3 aivan ihana!

    VastaaPoista
  2. Meillä menee kyllä maku aikaslailla yksiin... se taitaa jo tuntee mut ;)
    Koiruus on tullu meille pelastetaankoirat ry:n kautta 6 vuatta takas ja on just yhtä ihana miltä näyttääki :)

    VastaaPoista