maanantai 29. heinäkuuta 2013

Mööpeliseerausta

Meikäläinen on varmaan aiheesta jo jokusen kerran kertonukki, mutta kertaus on opintojen äiti...
- sanoo jo vanha kansaki :)

Mutta kuitenkin siis.
Intia on vieny multa sydämmen ja sialun, ihan kaikkineensa. Jotten potis kauheeta ikävää, olen harkitusti hommannu jotain joka muistuttaa mua Intiasta lähes joka päivä.
Ja ne on mööpeleitä!

Ensin meillä oli soffapöytä, kampauspöytä ja sängynpäätypenkki. Kahta jälkimmäistä en ole kuvannu, enkä kuvaa ennen ku saadaan joskus tulevaisuudessa rempattua toi makuukammari.
Mutta se soffapöytä on vilahdellu silloin tällöin.

Nyt siihen kertaukseen kuvalla:


Seuraavassa on kuva sivupöydistä. Nää on ollu mulla kaupalla vähä niinku näyteikkunakoristuksina ja nyt saatoin ne tuoda kotiin:


Ja sit seuraavat onki viimeseks hommattuja. Tilasin nää Huonekaluliike Koti-Siili Oy:n (ei maksettu mainos) kautta jo tässä kevättalvella ja tiätysti toinen oli sit tilattuna ja tulossa Intiasta. Niitä odotin sit toista kuukautta yhteistoimitukseen ja viimein laiva saapu satamaan ja saatiin mööpelit "kotiin".Nää on valmistettu Acazia- massiivipuusta. Värit saattaa heittää ja mitat myös ;)
- onhan nää käsitöitä.

Muuten ovat ihan ok, mutta noi oli himpun verran piänempiä ku oletin ja esim. telkun alle ei mahtunukka dvd-laite ja toi kaapin päällä oleva "viritin/vahvistin" piti mahtua tohon koloon ja cd-soitin kaappiin johtojen kera. No nyt on dvd-laite kaapis ja noi soitinvehkeet sit tossa näkyvillä.
Mutta...
- Haittaakse?!?

Mutta, eikös olekki Niin Intialista, Niin Intialaista, että.
Ei oo niin kauhia ikävä enää :)
- kai....

Terkuin mie!

4 kommenttia:

 1. Kivan yhtenäinen kalusto ja ihana matka-arkun kulma pilkottaa yhdestä kuvasta, keräilemme sellaisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi matkalaukku on isännän suvun peruja. Tollasia oli aika monta Porin suurkirpparilla (halpahallin viere)myynnis pari viikkoo takas. Hinta vaan oli aika kova niissä.

   Poista
 2. mein mutsilla on tollanen. sen mukana tuli myös lemmikkejä :D jotain saakelin matoja jota raidilla tapettiin sen kuukauden ajan joka ilta ennen kun tuhoaavat koko tason ja koko mökin :D sellasta sahajauhoa pudotteli aina hyllyjen nurkkaan..onneks se sai sen lopulta ilimatteeks sieltä liikkeestä mistä ikinä ostiki. aikas hyvännäkösiä vaikkakin melekosen tyyriitä ovat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä oli varmaan joku "hyänteismyrkky" tullessa, sen verran oli hajuja alkuun.
   - Tuolla koti-siilillä on ollu hyviä tarjouksia näistä mööpeleistä. Tason ja kaapin hinnat oli 179 ja 195€ kun ovh:t huiteli 500...

   Poista