maanantai 27. tammikuuta 2014

Löydä Onnesi 3

Jälleen on tullu onnen tuntemuksia kuluneella viikolla.

Flunssa, se pahalainen, on meinannu kyllä yllättää muutamaan otteeseen, mutta konsteja on ollu sen taltuttamiseen. Ainaski toistaseks.Mutta asiaan:

18. Onhan sekin onnea tuottavaa, kun jaksoin tänään siivota töiden jälkeen, sai koirankarvat kyytiä.
19. Onnen tuntee toi tänään se, että yksinkertasesti työpäivä oli "pulkassa". Piäntä flunssan oiretta ollu koko päivä ja olo tosi väsyny.
20. Tän päivän onnellisuus tuli siitä, että sain tehtyä enkun kotitehtävät miälestäni hyvin. Käyn siis englanninkielen tunneilla kansalaisopistossa.
21. Meillä on ollu töis yks, sanoisinko "hankala" kangaspakka. Se ei itessään oo ollu mitenkään kaupallinen. Tilatessani sen, tilasin myös toista siihen sopivaa kangasta ja sitä ei sit koskaan toimitettu, enkä muualtakaan oo vastaavaan törmänny. Tänään sit keksin, mitä sille teen. Tää onnea on...
22. Sään lauhduttua läksin ulkoileen, tulipas hyvä olo ja sen jälkeen saunaan :)
23. Voi mikä onni!!! Talven eka madesoppa ja mätiä kans. NAM!
Tähän vois viä lisätä, että talven eka avanto ja eka yö mökillä. Tästä ei vois päivä parantua. Tai voipa... iltapalaks viä isännän takassa loimuttamaa lohta.24. Merikotka tuli moikkaan, liiteli siinä mökin edustalla ihan meikäläisen yläpualella. On se vaan mahtavan näkönen "tipu".

Näillä taas on menty.

Terkuin mie!

6 kommenttia:

 1. Tässäpä olikin taas paljon aihetta onnellisuuteen..siulle on haaste miun blogissa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, juu kävin kuittaamassa, ehkä kakski kertaa ku netti pätkäs just ku olin lähettämäs ;)

   Poista
 2. Mä en ole koskaan ymmärtänyt, kuinka joku pystyy menemään avantoon! Just viime viikolla niillä kovilla pakkasilla katselin, kun yksi nainen käveli kylpytakissa meidän läheisellä uimarannalla ja paineli avantoon. Ja mulla oli päällä vaikka mitä ja olin ihan jäässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän mäkin palelen, jos olen ulkona tuulessa ja pakkasessa vaikka olis kauheettomasti vaatteita päällä, mutta...
   - se asenne ku menee avantoon. Kylmää se on, mutta se avannon jälkeinen olotila. Ei palella ja iho kirpistelee hyvää oloo :) suasittelen Lämpimästi!

   Poista
 3. Paljon aihetta onneen.Minua ei kyllä avantoo saisi.Mukavaa viikkoa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muaka ennen olis saanu, mutta sen jälkeen kun toi mökki hommattiin, se meressä plutiminen meni ihan veriin. Aina ku pääsee merelle, pitää päästä mereen :)

   Poista