sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Lumi tuli ja suli

Saatiin sit tosiaan tääläki toi ensilumi. Oli karmeeta herätä perjantai aamuna ku aura paukautti perälevyn makuuhuaneen ikkunoitten alla. Siinä oli todellisuus ihan nurkalla. Mä en suaraan sanoen kaipaa yhtään lunta. Tuahan se valosuutta, mutta myäs luikkautta.
Mä olen niin kesäihminen!
- siitä päästäänki aiheeseen... kuinkas muuten...
Mökkeilyyn.

Eli jälleen mentiin saareen. Hiuka jouduttiin tekeen lumitöitä, että mahduttiin paattiin. Melki kaikki mökkinaapurit on nostanu paattinsa ylös, mutta me ollaan semmaallisia mohikaaneja, ettei sitä ny kesken kesäkauden ;)

Kyllä mä silti koitin nähdä sitä kauneutta siinä talvikelissäki ja näytän ny sitä myäs teille:Lunta siis oli viä eilen, vaan ei tänään. Kelit lämpes ja yällinen tuuli pyyhkäs lopukki puista.

Koira löysi vanhan luun hangesta ja alko kalvaan sitä elämänsä innolla:
Joo, on toi meidän koira, eikä susi :)

Mereen piti taas pulahdella muutaman kerran saunasta päin ja olo oli sen jälkeen mahtava. Jumittunu niska oikeen kihelmöi, ku alko veri kiärtään kylmästä vedestä.

Mukavasti on tullu uusia lukijoita. Tervetuloo vaan kaikille ja toivottavasti viihdytte. Kiitos myäs vanhoille kukijoille, ku ootte jaksanu näitä mun jutusteluja. Tahti on ollu vähän hitaanlaista, mutta syytäki on ollu...
- toi tyä hidastaa tätä harrastusaikaa kummasti :D
ja jatkuu vaan kiireet. Joulu alkaa kolkutteleen meidän kaupoissa. Tontut ja enkelit on löytäny paikkansa hyllyillä ja odottaa uutta omaa kotia.

Ei mulla tässä oikeestaan muuta tällä kertaa. Hyvää alkavaa viikkoo kailille!

Terkuin mie!

2 kommenttia:

  1. Upeat värit talvikuvissa :)

    VastaaPoista
  2. Lumi kyllä tekee maisemat kauniin näköiseksi ja koirakin näköjään tykkää :) Sinun jutusteluja on mukava lukea, jatketaan samaan malliin :)

    VastaaPoista