maanantai 6. huhtikuuta 2015

Pääsiäisen aikaan

Edellises postaukses kerroinki, että me päästiin mökille paatilla.
Kiirastorstaina sinne mentiin jo sit olemaan. Miähet oli laittanu verkot veteen tiistaina ja nyt oli sit aika mennä kokeen. Affenia tuli yli kuuskyt kappaletta, pari kuhaa ja siikaa. Savuaffenet on siis tänä keväänä herkuteltu.

Jäitä oli kyllä viä paikotellen ja jälleen jouduttiin tekeen vähä jäänmurtajan töitä. Mehän ei saatu laskettua omasta rannasta paattia mereen. Vein isännän sen veljen rantaan ja ajoin auton meidän rantaan. jäin sinne ootteleen kyytiä koiran ja kamojen kans.

Mökillä jäätilanne oli samoillaan ku tiistaina. Isäntä rullas paatilla edes takas ja vähä viä autteli lankunpätkälläki rannan aukeemista.
Koiralla oli pitkästä aikaa hammaskiven poistoo. Tapa millä se meillä hoidetaan, ei ihan iske koto-oloihin:Kyllä se ranta siitä alko avautuun. Savuaffenet nautittiin isännän veljen mökillä ja voitte vaan arvata että maistu!En meinannu ehtiä ottaa kuvia lainkaan... niin meni hapakasti affenet parempiin suihin ja meni siinä muutama mätipalleroki rinnalla.

Ehtoon edellä tiätysti saunottiin ja talviturkki kasteltiin... moneen kertaan :)

Kelit oli komiat koko pyhäkauden, vaikka välillä vähä pilveili. Joka tapaukses... auringonlaskusta saatiin taas upeita kuvia:Jaa juu, käytiin me harrastamas kulttuuriaki tällä vapaalla. Käytiin kattomas Porin teatteris "Diivat" ja olihan se hyvä. On ne näyttelijät vaan taitavaa väkee!!

Ei mulla tässä muuta.

Terkuin  mie!

2 kommenttia:

 1. Voi mahtava mikä päivä ja pääsitte perille! Tuo teidän koirulin ilme paatissa on aivan uskomattoman nautinnollinen <3 Meidän Samu haukku hieman arastelee veneilyä, mutta lähtee kyllä mieluusti matkaan, kun pääteasemana on mummin kesämökki. <3

  Ihania unia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koiruus kyllä nauttii, oikeestaan siitä, että tietää pääsevänsä mökille. Siä saa melki aina syädä luita ja olla vaan ulkona irti. ja kun vedet viä vähä lämpee, sen on päästävä hyppään paatista mereen ja uida rantaan ennen meitä :)
   Öitä ja hyvää viikon jatkoa <3

   Poista