sunnuntai 2. elokuuta 2015

Häähumua

On oikeen mahtavaa, ku nykyään noita Hääjuhlia järjestetään ja laitetaan oikeen antaumuksella. Niitä suunnitellaan kauan ja se viimenen vuasi meneeki sitte vähiin päin juhlan toteuttamiseen. 

Isännän veljenpoika meni naimisiin tässä kuukausi takas ja sellasis häis en sit oo hetkiis ollu. Kaikki oli viimesen päälle suunniteltu ja laitettu. 
Eikä puuttunut edes yllätyksiä.

Heille tilattu hääauto lettas paria viikkoo ennen hääpäivää ja sen ny kaikki tiätää, ettei hääautoja joka nurkalla oo käyttöönotettavaks yks kaks. Morsian oli "suunniltaan" tilanteesta ja anoppi laitto kaikki tarmonsa asian pelastamiseks liikkeelle. Kyseli kaikilta mahdollisilta ja mahdottomiltaki mahdollista autoo. Sitten yhtenä päivänä ostoskeskuksen parkkipaikalla törmäs (ei niin sanan varsinaises merkitykses) aivan täydelliseen autoon. Siinä se seiso parkkiruudes ja odotti kuljettajaansa. Anoppi jäi odottaan ja kohta auton viereen tuli kolme pikkupoikaa jätskeineen ja jäivät niitä siihen viereen syömään ja odottaan... kuljettajaa... Oliskos ollu kuiteski äiti...
Niin saapui kaupasta naishenkilö paikalle. Anoppi heti kysyyn mahdollista Hääkeikkaa , johon nainen kuultuaan tapahtuneesta, suostu
.
Loppu hyvin kaikki hyvin...
Ei muuta ku odotteleen Hääjuhlaa:

Morsiuspari oli upee näky.


Eikä autossakaan tosiaan ollu moittimista.
Juhlatalo oli sisustettu aivan mahtavaks. Verhotki oli vaihdettu ikkunoihin. Ulkona oli erilaisia paikkoja istuskella ja seurustella. Oli niin paljon nähtävää, ettei meinannu edes tajuta.
Seuraavassa kuvia juhlatilasta:

Pöytäpaikat oli kirjotettu vanhoihin ikkunakarmeihin/laseihin... miten sen ny niiku selittää...
Ku siitä ei sit ollu kuvaa...
Karkkibaari oli tehty lapsosille ja siälä sun täälä oli maalaisromanttisia yksityskohtia:

Lippunauhas lukee: Rakkaus on makeaa


Hääparin vanhemmista ja isovanhemmista oli tehty kuvakollaasi seinälle ja aarteiden kätköistä oli kaivettu yks vanha hääpukukin näytille:


Ja muualta tuleille hääjuhlijoille ja vähä muillekki oli laitettu opasteet erilaisten tarpeiden varalle:

Löyty siitä opaste meidän kaupallekki :D

Meillä kaikilla oli Niin mukavaa, vaikka yks pikkulapsista oli kovin pettyny, kun morsianta ei ryästetty ;D

Terkuin mie!

4 kommenttia:

 1. Vitsi miten kiva idea tuo hääbingo ja niin kaunista ja lämminhenkistä muutenkin. Eipä ole mukavempia juhlia kuin häät, joissa saa itkeä ilosta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä kulu meikäläiseltäki nessuja...
   -kirkossa morsiammen veli soitti pianoo ja ystävätär laulo Johanna Kurkelan Rakkaulaulun ja morsiammen isän "puheena" bändi soitti Perhonen-laulun (mitä en kyllä samana versiona oo löytäny youtubesta), Olisko sanoja muutettu isän toivomuksen mukaan...
   Mä kyynelehdin anoppien kans kilpaa (ollaan hyvin läheisiä) :)
   Hyvää alkanutta elokuuta Ystäväni <3

   Poista
 2. Karkkibaari ja bingo- loistavia ideoita! Ja tuo hääauton tarina oli kerrassaan mainio. Sitten vielä meitä suomalaisia morkataan ujoiksi tuppisuiksi. Ja pöh sanon minä! Asiat hoituu, kun on tarpeen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Morsian oli kyllä niin muheissaan auton takia, että siinä ei enää voinu aatella ujoutta ku sopiva/ täydellinen auto kohdalle sattu :)

   Poista