torstai 29. lokakuuta 2015

Kosmetiikka-asiaa

Mä en kovasti paljoo oo kirjotellu kosmetiikasta, mutta nyt on aivan pakko vähä jakaa aheesta.

Tutustuin kyseisiin tuotteisiin n. 10 vuatta takas, Intian matkalla. Olin niistä vähä kuullu ja vissiin lukenukki jostain, mut sit Intiassa "silmät" aukes oikeen kunnolla. Piänessä kyläkaupassa tuotteita oli tarjolla vaikka ja mitä erilaista ja hinta ei päätä huimannu...

Nyt sit viimein näitä tuotteita saa suamalaisista kaupoista, eikä ne edellenkä maksa maltaita.

Kyseessä on Himalaya Herbals-tuotteet:


Voisin vähä avata näitä:




Himalaya Herbals Refreshing Cleansing Milk:

- Yrtttiseos, joka hellävaraisesti poistaa lian, meikin ja epäpuhtaudet säilyttäen samalla ihon luonnollisen kosteustasapainon. Luonnollisesti puhdistava ja supistava sitruuna kirkastaa ja virkistää. Viinirypäleen siemenet elvyttävät ja minttu raikastaa ihoa, pitäen sen kirkkaana, terveenä ja hehkuvana.



Himalaya Herbals Refreshing & Clarifying Toner:
- Alkoholiton kasvovesi, joka syväpuhdistaa ihohuokoset, virkistää ja hillitsee rasvoittumista kuivattamatta ihoa. Linssi syväpuhdistaa, sitruuna supistaa ihohuokosia ja raikastaa, boerhaviajuuren vähentäessä ihon rasvoittumista. Ihostasi tulee kirkas, pehmeä ja raikas. 



Himalaya Herbals Anti-Wrinkle Cream:
- Häivyttää ryppyjä, juonteita ja maksaläiskiä. Ennaltaehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista.
Sisältää voimakkaasti antioksidanttista linssiä ja lakritsia, jotka estävät vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita ja jättävät ihon silkkisen pehmeäksi. Viinirypäleen sisältämät AHA- hedelmähapot stimuloivat kollageenin ja elastiinin tuotantoa ja yhdessä aloe veran kanssa ne auttavat häivyttämään juonteita, ryppyjä ja maksaläiskiä sekä parantavat ihon kimmoisuutta ja kiinteyttä. 

Yövoiteesta en enää saanu otettua tietoja... ehkä sit ku hommaan uuden ;)



Himalaya Herbals Under Eye Cream:
- Kasvikunnan tehoaineet Cipadessa baccifera ja Belgenia ligulata vähentävät silmänympärysihon tummuutta ja suojaavat herkkää silmänympärysihoa auringonvalolta. Kosteuttaa tehokkaasti tasoittaen ryppyjä ja juonteita. 

Tuotteet on hypoallergeenisiä, Dermatologisesti testattuja. Kliinisesti todettu vaikutus. Alkuperämaa... kuinkas muuten... Intia :)

Mulla on yleisesti herkästi allergisoiva iho, mutta nämä ei ole aiheuttanu mitään ongelmia. Luotan tuotteisiin ja hinta ja laatu on kohdillaan. 
- esimerkki: kasvovesi, päivävoide ja silmänympärysvoide oli n. 25€ yhteensä.



Tää kuva ei oo siältäpäinkään, mistä tuotteet, mutta haittaakse ;)

Terkuin mie!

Jk: bloggeri on kuisannu mua sunnuntaista asti... ei tallentanu kirjotusta, ei sitte millään. Ei antanu avata esikatselua ja nyt jouduin tekeen koko homman uusiks... En tykkää...

6 kommenttia:

  1. Niin kivaa lukea kosmetiikkapostaus. Tykkään noista aivan valtavasti ja oma lemppari on tuo meikinpuhdistusaine, voi vitsi se on hyvä ja hellävarainen. Laittaa aina välillä miettimään, kuinka paljon kosmetiikassa onkaan ilmaa. :)

    Kivaa torstaita Anne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tota hintaa oon kyllä kummastellu. Katteet on takuulla kohdillaan täälä suomen kaupoissa ja silti ne on edullisia. Ehkä siinä on syynä tuotteiden tuntemattomuus ja pieni kysyntä. Mutta mä olen onnellinen, ettei mun tarvii aina lähtee niitä Intiasta hakee vaikka ei sinne menossa mitään vikaa ole... tykkään kovasti ;)
      Hyvää torstaita ja tulevaa viikonvaihdetta myös sulle Tiia <3

      Poista
  2. Noista tuotteista olen lukenut ja kuullut paljon - tämähän on se sarja, jota lentoemotkin kantelivat maailmalta ennenkuin se Suomeen päätyi.
    Kokeilematta on vielä vaikka aikeissa on ollut! Kiitos muistutuksesta:)

    VastaaPoista
  3. Kuulostaa hyvältä!
    Sopivaa naamarasvaa ja vettä tässä haeskelenkin, joten tähän täytyy perehtyä lisää :)
    Googleen käy tieni! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää ei oo mainos, mutta s-ryhmä myy näitä 😉

      Poista