sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Laskiaisriahaa

Juu varsinaista sellasta...
- lumet tuli ja lumet suli.

Perjantaina ku mentiin mökille, huamas jo siä, että kinokset oli painunu kahden viikon aikana. Silti oli valkosta, puhdasta ja talvista. Pakkasta oli vaan 3 astetta ja tuulesta ei tiatooka. Komiat oli kelit kaikin pualin.Isäntä kairas rantaan avannon. Jää oli ainaski 30 cm paksuu.


Meillä on syvät rannat mökillä. Laiturin edes just piisas jatkotikkaiden yks osa pohjaan.

Innolla jo oottelin saunan lämpeemistä. Illan hämärtyessä maisemat muuttu sinertäväks, miälettömän upeeks. Oli pakko taas kerran ottaa kamera käteen ja mennä kuvaileen...
- ihan niiku noita kuvia ei jo olis. Mutta toisaalta, koska se maisema olis ihan samanlainen? ei koskaan ja näihin maisemiin en oo viä ehtiny millään lailla kyllästyyn. Päin vastoin, kiintyny sitäki enemmän näinä 13 vuatena ku mökki meillä on ollu.


Lauantaina oli pilvinen päivä ja lunta tuli tuulen mukana aika-ajoin sakeena. Meitä kuskattiin reellä isännän veljen mökille ja takas. Hevosten tuaminen merelle ja saareen ei ihan helpolla onnistu, mutta saatiin me reen eteen ainaski hevosvoimia ;)Tosta reestä piäni mainospläjäys...
- reki on kotosin Maajussille morsian 2016 ohjelmasta Teron kotopihan aitanvintiltä.

Sit tuli taas ilta ja yä ja...
- vesisade!
Siinä ne lumet sit suli:Laitan tähän viä vertailukohteen. Kuvien ottoväli kaks viikkoo:Vähä eri kuvakulma, mutta haittakse? Tällästä laskiaisriahaa sitte...

Muistutus arvonnasta joka löytyy Täältä

Terkuin mie!

4 kommenttia:

 1. Monen moista ilmaa teillä oli ollu, sellasta se täällä Suomessa ruukaa olla. Reen kyydissä en muistaakseni oo ollu, olis kyllä kiva kokemus, mutta miten pääsen... Olen sun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa, toivottavasti viihdyt :)
   - käyn kurkkimassa teille, kiitos kutsusta.

   Poista
 2. Aivan huikeita kuvia ja huhheijaa minne se talvi karkasi, kun katsoo noita alimpia kuvia. Mutta viikonlopuksi on luvattu taas kunnolla pakkasta, joten josko talvi vielö tulisi takaisin. Ihan hullun vaihtelevainen talvi.

  Mukavaa viikkoa Anne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun pualesta talvi sais ny mennä menojaan. Nyt on jo niin heikot jäät, ettei me taideta enää päästä mökille. Ja toisaalta niin vahvat, ettei pitkään aikaan pääse paatilla.

   Poista