sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Pohjia

Toi remppaosio on edelleen seesteisessä olotilassa. Olen silloin tällöin kirjotellu tiloista jotain ja nyt vihdoin sain aikaseks valokuvata noi pohjapiirustukset. Tottahan nekin kiinnostaa... vai kiinnostaako?


Alkuperäisessä kuvassa näkee mitä tiloissa on suuntaa-antavasti ennen ollut :


Toimistotiloja, arkisto/varastotiloja, kokous-ja kahviotilat, keittokomero ym. Ulkomitat näkyy vähän heikosti, mutta ne on kuitenkin 13 000 ja 27 500. Jokainen huone on n. 20 neliöö...


Tässä on sitten tää uusittu pohjapiirros. Olohuone ja ruokailu on osana keittiötä, yks kiinteä seinä purettiin ja toisesta liukuovet otettiin pois. Keittiö tehtiin alusta asti putkituksineen, sähköinen vesineen päivineen. Keittokomerosta purettiin kaapistoja ja siitä tehtiin kodinhoitohuone. Toimistohuoneista tuli/tulee makuuhuoneita. Kuvassa vasemalla, "alin" huone... siitä tulee meidän makuuhuone ja pariovien (joita ei vielä ole) taakse tulee pukeutumishuone. Tämä remontti ja luonnollisesti kaikki muukin jäljellä oleva tapahtunee tulevaisuudessa :)


Tässä "hitaassa" remontoinnissa on yks hyvä puoli... Kaikki muuttuu aika ajoin ja uusia upeita juttuja tulee. Mulla on toi makuuhuoneen sisustus, tapetointi yms. muuttuneet jo pariin otteeseen, joten lopputuloksesta ei ole ennen tietoa, ennenkuin tulee valmista Hih hiii...
 
Tässä mun "temppelipöytä" kaikkine Goan matkamuistoineen... toisessa päässä eteistä. Tähän olis hakusessa kaks "kevyttä" nojatuolia... siitä tulis sit sellanen "seurustelunurkkaus" ;)


Ja vielä pullojukkaa joka on hirmusessa kasvussa... kodinomaisuutta tähän loppuun :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti