tiistai 8. toukokuuta 2012

Nysse tuli...

... eka Buzzador testipakkaus!!!


Elikä:
- Olen rekisteröitynyt buzzadoriksi sivulla www.buzzador.com. Kerroin tästä aiemmin ja annoin vinkin muillekkin lähteä mukaan.


Mutta asiaan. Tänään sit tuli ensimmäinen kampanjapaketti kokeiltavaks ja buzzattavaks...
Tadaa... tässä se on!!!
Ja nyt sit avataan pakettia vähä enemmän...
Esiin tupsahtaa  lehtinen... kampanjainfo... Nutrilett eatwell...

Elikäs, homma toimii siten, että ...

- Pakkauksessa on 10 kpl Tomato Penne -ateriaa ja 2 kpl Pasta Carbonara-ateriaa. Niitä sit maistelen ja voin jakaa/tarjota ystävillenikin maisteltavaks ja sit kommentoin tuotteista Buzzadoriin. Ja mikäs sen mukavampaa... nyt pääsen tosiaan ihan ilmatteeks kokeileen näitä painonhallintaan/-pudotukseen tarkotettuja tuotteita. 
Karppaamiseen nää tuotteet sopinee osittain, sillä ateriassa on 39 tai 42 hiilaria. Pitää vaan kattoo, ettei kerää enempiä muusta ravinnosta.
- tai kuka sit mitenkin karppaa...


Siirrän tätä kokeilun alkua ensviikkoon, mutta lupaan kertoa kokemuksistani teille. Lopuksi vielä kopio siitä aiemmasta postauksesta, missä on tietoa Buzzadorista (kun en osaa laittaa sitä tähän "silleen") ja linkit mistä voitte liittyä jos kiinnostaa.

Buzzadorina saat ilmaiseksi kokeilla uusia tuotteita ja palveluja.

Kuinka kauan kestää ennenkuin pääset mukaan ensimmäiseen kampanjaan voi vaihdella muutamasta viikosta muutamaan kuukauteen riippuen siitä, kuinka hyvin profiilisi sopii tuleviin kampanjoihin.

Kun buzzador saa sinulle sopivan kampanjan, saat viestin siitä sähköpostitse.

Seuraamalla tätä linkkiä ilmenee, että minä olen kutsunut sinut mukaan (minun buzzador-käyttäjätunnukseni on  anne.uusimaki@hotmail.com):
<a href=https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=FI&refstr=anne.uusimaki@hotmail.com>https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=FI&refstr=anne.uusimaki@hotmail.com</a> 

Jos haluat tietää enemmän ennen kuin päätät rekisteröityä, klikkaa alla olevasta linkistä:
<a href=http://www.buzzador.com?refstr=anne.uusimaki@hotmail.com&lang=FI>http://www.buzzador.com?refstr=anne.uusimaki@hotmail.com&lang=FI</a>

Palaillaan taas :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti