tiistai 21. elokuuta 2012

On tää ny kummaa...

... meinaan vaan, että mua on tainnu purasta joku kumman ompelupörriäinen.

En tunnusta olevani mikään käsityöläinen. Niitä villasukkiakin kutoessa pitää olla koko ajan ohje vieressä ja telkkarin kattomisesta kutoessa ei tule mitään. Hartiat korvissa kudon ja tuijotan työtä kuin noiduttuna.

Nyt kuiteski olen jotain saanu aikaan ja pieni... ettenkö sanoisi himo... on alkanu pilkistään mietteissä.
Tää taitaa kyllä johtua siitä, että meillä on liikkeessä lisääntyny noi ompelutarvikkeet ja niitä lankoja kun hypistelen... tulee se kumman himo tehdä jotain. Ainoo vaan on toi osaamattomuus. Ei tulis kuuloonkaan alkaa mitää isoa projektia. Siihen ei kyllä "hermot" riittäis... kai... :)

Näitä pieniä piperryksiä nyt sit olen taikonu pienillä hyppysilläni...

Tässä on valikoima uudesta huivilangasta:


Jostain kumman syystä valkkasin tämän värin ;)Niin olin tohkeissani sen tekemisessä, etten sit malttanu ottaa kuvaa tekeillä olevasta...
- suoraan vaan valmiista huivista. Tätä väkersin bambu-puikoilla numero 10. Tein mallikappaleen kokeeks kahdeksalla silmukalla, mutta 5-6 olis parempi... kerästä tulee silloin pidempi huivi.


Tuon tein siis eilen.
Tänään mietein, että mistäs langasta sit tekis jotain "nopeeta" ja otin tota puuvillalankaa ja sitä hetken hypisteltyäni menin nettiin hakeen ohjetta nopealle neulomukselle. Vinkin bongasin "jostain" ja aloin  väkertää jotain...

värivalikoimaa

alkuvaihetta

Tadaa... tässä se on!!!
Tälläsen tuikkulyhdynpäällisen tein. Noi lasilyhdyt on välillä melko tylsiä, joten näyttävyyttä saa näin...
- vai saako ?!?
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti