tiistai 2. huhtikuuta 2013

Uusi lelu vol2

Meikä on saanu uuden lelun!!!
- tai ei sitä ny leluks voi sanoo, mutta hyvin tärkee ainaski näin bloggailua ajatellen ;)

Kaikki alko tästä. Elikä se vanha kamera putos mereen. Se on kyllä toiminu kohtalaisen hyvin, mutta avaaminen ja sulkeminen on ollu kameraparalle vähä työlästä ja se raukka on pitäny sellasta ääntäki, että olis luullu sitä sattuvan johonki. Isännälläki tuolla töissä on ollu sellanen vähä "sairas" kamera ja sovittiin, että ostetaan ny vähä parempi. En sit tiedä, paljonko isäntä saa ja kerkee tota uutta "lelua" käyttään, kun se on tiätysti mulla blokkailua varten aina varattuna :D

Tässä se ny on:

Looda vinkkelistä...

looda edestä...

siis, tässä se on ny
Oltiin mökillä pyhät ja tutustuttiin kameran kans toisiimme ja muutaman kuvasen (vajaa sata kappaletta) otin sillä ja tsuumasin ja otin ja tsuumasin ja otin ja siinä sivussa vähä säätelinki :)

Tässä olis jokunen niistä...
- ei tarvii pelätä, en mä mitään kuvauksen maratoonia tässä meinaa :)Jos kuulette uutisissa, että länsirannikolla on nähty punasissa vaatteissa oleva hyljes rannoilla makailemassa, ni se olin mä :)
- kuvauskulmasta päätellen...


En tiä mistä toi kivi tohon laiturille oli lentäny, mutta se oli siinä niin söpönä, että oli pakko kuvata :D
Tää on rännin syöksytorvee tuuraamassa oleva köysi ja katolta sulanu lumi on jäätyny siihen. Aika jännän näkönen, vai mitä.


Ja lopuks vielä taivastelua riskujen lomasta.

6 kommenttia:

 1. Ihana,Onnea uudelle kameralle ♥

  VastaaPoista
 2. Onnea uudelle kameralle - ja sä näytät osaavan sitä käyttääkin - niin on hienoja kuvia tullut! Minä ostaa päräytin myös uuden kameran tässä jo muutama kuukausi sitten, mutta enhän mä sillä osaa kuvata. Oottelen syksyllä alkavia kansalaisopiston kursseja...
  Aurinkoisia kuvauspäiviä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mulla on kyllä jonkin sortin apujoukot takana, kun isäntä harrasti nuarena miähenä valokuvausta, kiärsi kaikenmaailman kissanristiäiset sun muut :)ihan kyllästymiseen asti.
   Ei se ny kummiskaan kädestäpitäen opastanu... Käski vaan kokeilla jokaista nappulaa ja säätöö ja tsekata sit tulosta.
   Suasittelen tota ohjetta, jos kuva menee pilalle, sen saa pois :D

   Poista
 3. Hieno! Ja nyt sitten pidän hyvän huolen ettei tämä lelu lähe uimaan!! Oottelen lusää upeita kuvia :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, pitää laitta hihna kaulaan kun on veden ääressä. Kuvia on tullu otettua melkolailla, mutta tässä on yks paha ongelma... nyt tulee liian kriittiseks jokaisesta kuvasta ;)

   Poista