maanantai 5. elokuuta 2013

Kivee kiven perään

Olette varmaanki pannu merkille meitin mökillä sen kivipaljouden. Joskus on tullu miäleen, että kaikki lahden kivet on kasattu meitin tontille. Nyt siitä tuli loppu!
- tai no... ei ny ihan, mutta edes vähäsen.

Meitin kulmilla on pörränny ruappaaja jo jokusen viikon ja kun kerran on siellä, niin eikös se ny oo ihan jees, että kaikki rannat laitetan kuntoon.
- tai ainaski melkein.

Otetaas tähän ny pari kuvaa pahimmasta kohdasta, eli ihan "keskipihasta"...
- tai no siis rannasta:Onhan siinä kivi poikineen, on, ja onhan sitä kiva katella kun laineet lyö yli ja tekee kaikenmaailman kuvioo. Mutta tohon altaaseen ei houkuta mennä uiskenteleen. Napa olis joka hetki kiven päällä.

Sit me saatiin se ruappaaja tontille, tai no siis rantaan... veteen...


Johan alko tuleen sileetä. Pari jysäytystä piti tehdä, kun järkäleet oli niin isoja, ettei kone saanu liikkuun. Tohon tehdään sellanen aallonmurtaja jonka taakse saadaan paattia kovalla tuulella suojaan.

Voi ku alkaa oleen siistiä...

Vielä pitää laittaa kivee toisen päälle, että tulee hyvä...

Täähän on niinku "sininen laguuni" ;)
Tohon puokamaan tehdään varmaan ens kesänä  joku pikkulaituri, mistä voi sit pulahtaa uimaan. Syvyyttä tossa on kyllä. Äikkisyvää 1.5 metriin ja siitä syvenemään päin...
- ei kovin lapsiystävällinen, mutta on meitin mukulat oppinu uimaan tossa syvässäki kohtaan, ni miks muuta tarvii. Kellukkeet vaan päälle ja vahtimaan...
- nii juu... eihän meillä ole edes lapsia... piäniä siis, eikä toi jälkikasvukaan ny oo viä aikeissa lisääntyä :)

Terkuin mie.

4 kommenttia: