tiistai 20. elokuuta 2013

Uusi aluevaltaus

No, nyt on tainnu tää akka seota lopukki...
- vanhoilla päivillään viä :)

Ei maar, yks asia johti toiseen ja siitä eteenpäin.

Meille otettiin viime syksynä myyntiin lanka- ja käsityöosastolle trikookankaita kuteiden lisäks. Ne ei kuiteskaan "liikkunu" halutussa tahdissa. Sit piti miettiä jotain niiden "pään menoks" (jos ny kankaista noin voi sanoo).

Mulla on seisonu kaapissa saumuri jo vuasia... ainaski kymmenen, ellei kauemminki. Mitäs jos alkais sillä surruutteleen noita trikoita. Netti auki ja ohjeita haeskeleen. Lötköpipa on päivän sana!

Siitä se alko. Pualpäivää tein kaavoja, joo'o, niin kauan. En ole mikään neropatti tollasis asiois, ni piti hakee helppo ja yksinkertanen ohje. Sit sakset pieneen kätöseen ja kangasta kappaleille, saumuri käyntiin ja hursurrur....Kyllä alko tulee pipaa niin lapsille ku aikusillekki... Ei "pöllömpiä", vai mitä :D
Tilauksestaki jo olen saanu tehtyä eri kuaseille ja siitä tuli miäleen, että olis kiva jos noi olis "signeerattuja" ja isäntä mulle taiko tälläsiä:


Vaaleenpunasella satiinilla punanen teksti. Eikä kestäny ku punasen minuutin, kun toi mulle jo parisenkymmentä kappaletta ompeluksiin. Tästä se ura alkaa ;)

Sit eilen tuli uusia lankoja myyntiin...Kyllä on komiat värit talven tuiskuihin ja lankojen mukana tuli ohjeitaki... tiätty...Ei muuta ku puikot suihkiin, että saadaan mallia ihan livenä tiskiin... Tää ei oo maksettu mainos.Mitäs tästä sit syntyy...


PIPA! Jee... näitähän syntyy ku siäniä sateella.

Johan tuli värikäs postaus... mutta niin mä taannoin lupasinki, vaikka aihe ei ny ollu kuiteskaan sama. No, saan sit tehdä toisenki "värikkään" jutskan tässä :)

Värikästä syksyn alkua teille kaikille. Ja jossei käsityöt luanaa, ni nauttikaa vaikka tulevasta ruskasta!

Terkuin mie!

8 kommenttia:

 1. ompa muuten mahtavaa lankaa. Voisikoha sie laittaa miun sähköpostiin pikkasen hintatietoutta ja painoa tuosta langasta jos voisit vaikka miulle lähettää postinkautta. materiali kiinnostaa myös :) mehtaemanta@luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitan tuleen tiatoo tässä päivemmällä :)

   Poista
 2. Hei Kamunen! Onnea Uudelle aluevaltaukselle! Karehdittavaa toi sun innovatiivisuus ja energisyys! Saaks sitäkin teijän kaupasta??!! Mulle kans!
  -Tatti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuu kokeileen, meillä olis taas paikka auki ;)

   Poista
 3. Heips!
  ootko tehny nuita pipoja siis ihan sinne liikkeeseen myyntiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kuule, noi trikoopipat on myynnissä ja neulepipa on lankamallina täälä meitin kaupalla :)

   Poista