tiistai 18. helmikuuta 2014

Outoja kommentteja

Mun on pitäny jo kauan aikaa takas kertoo ja kysellä erästä asiaa.

Mulle tulee jatkuvasti sähköpostiin ilmotus, että mulle on anonyymi kommentoinu johonki blogipostaukseen. Sit kun avaan sen meilin, kommentti on "lontoon murteella" ja niissä kehastaan kirjotustani tai kuviani tai vaan kirjotetaan jotain diipadaapaa...
Sit nää anonyymit pyytää tuleen omalle sivulleen ja ne onki sit välillä Niin epämääräsen olosia, etten niitä ole sit sen koommin avannu.

Eipä tässä nyt muuten oo mitään ihmeellistä, mutta...
- ne kommetit ei näy bloggerin puolella. Ei siis ole mitään kommenttia.

Oottekos te muut saanu tälläsiä?

Sitäki olen miättiny, kun mun sähköpostini heittää tosi herkästi meilejä roskapostiin ja nää tulee suadattimesta läpi :O

Onhan se hianoo, jos mun blogini on tunnettu "kansainvälisesti" ja onhan noita lukijoita ympäri maapalloo jos noihin lähteisiin on uskominen. Miätin nyt siis vaan sitä, kun ne kommentit Ei siis näy bloggerin pualella.

Mutta tällänen asia on mun piäntä pääknuppia ny alkanu vaivaan.


Kuva lainattu googlesta. Tästä kohteesta tulossa "jotain" juttua...


Sit toiseen asiaan. Meikäläisellä on ollu  vähä kiirusta ja siks on jääny nää postaukset vähiin. Mutta, älkää olko hualissanne, henkis ollaan. Koitan saada asioita kasaan ja laittaa postauksia tuleen. 

Nyt laitan itteni lähtövalmiiks. Meen kuuleen sairaalanmäelle vuasitarkastustulokset (joo, siitä on jo vuasi) tosta syävästä. Eikä yhtään oo vatta riapakalla, ei ;)

Se om moro :D 
- sano Tampereen likka

Terkuin mie!

14 kommenttia:

 1. Minulle on tullut samanlaisia anonyymi on kirjoitanut blokkeriin ,mutta ei näy muuta kuin sähköpostissa ja viellä englanniksi,harmillista,olen vaan poistanut,enkä avaa.Hyvää Tiistaipäivää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Tiistaista tuli hyvä päivä. Oon terve ku pukki jos niin voi sanoo :)

   Poista
 2. Nyt on jokin buumi meneillään - näitä tulee varmaan melkein kaikille. Käypäs katsomassa vielä bloggerin omasta kommenttiboksista ja sieltä roskapostit - saattavat löytyä sieltä - bloggerin oma roskapostisuodatin erottelee niitä myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kuule...
   - siä niitä oli monta kymmentä kerääntyny. Poistin kaikki. Sit mietin, että jos poistaa noita muita, oikeita julkastuja kommentteja sieltä asetuksista, poistuuko ne sit kokonaan blogista. Olen vähä vihree näissä asioissa...
   Ei ne silti taida muistin tilaa viedä, vai viäkö ?!?

   Poista
  2. Kyllä ne julkaistut kommentit katoaa blogistakin, jos ne poistaa sieltä asetuksista. Ei ne mun käsittääkseni muistin tilaa vie.

   Mullekin tulee noita samanlaisia roskaposteja aika paljon, ja ne ovat kyllä todella ärsyttäviä. Kuka jaksaa tehtailla tuollaisia, en ymmärrä.

   Poista
  3. No, sit ei kannata alkaa niitä poisteleen ;)

   Ne on varmaan noi hakkerit ku koittaa vallata meitin blogit :D

   Poista
 3. Roskapostia on tulvinut nyt tuutin täydeltä minullekin. Bloggerin roskapostisuodatus poistaa valtaosan automaattisesti, siksi eivät näy blogissasi, vaan tulee vain sähköposti-ilmoitus. Tarkemminhan nuo löytyvät asetuksissa "kommentit" -osuudessa ja sieltä roskapostilaatikosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, sieltä kävin tyhjäämässä roskat. Kiitti sullekki :)

   Poista
 4. Samanlaisia tulee minullekin, mutta olen vaan poistanut suoraan, enkä ole uskaltanut avata ollenkaan..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinku tossa tekstissä jo ihmettelin sitä, että sähköposti päästää ne läpi, ni täytyy kyllä nostaa "hattua" bloggerin suodattimelle ku osaa heittää noi roskapostit pois :)

   Poista
 5. Sama täällä, nakkaan roskiin samantien :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli ny hyvä ku otin "puheeks", enkä itekseni näitä pähkäilly pidempään. Roskiin vaan :)

   Poista
 6. Minullekin tulee jatkuvasti, jopa useita päivittäin. Olen delettänyt suoraan roskikseen. Kirjoitin jo runoblogiini "höpöhöpöä" nähdäkseni, vieläkö lontoon murretta tyrkkää sähköpostiin. Vähän ketuttaa moinen huijaus ja piraattikalastelu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks toi bloggerin roskaposti vetää ne sivuun :)

   Poista