maanantai 21. huhtikuuta 2014

Pääsiäisen touhuja

Niin se vaan meni tämäkin loma, Pääsiäisloma meinaan.

Torstaina vielä myytiin kovalla tohinalla orvokeita. Joo, orvokeita. Narsissit loppu alkuviikosta ja orvokkien aika alko. Näin se on kevät edellä.

Töiden jälkeen lähdettiin kovalla tuulella saareen. Tahkoluoto anto kovia lukemia, tuuli 16m/s ja puuskissa 19. Sinne vaan oli lähdettävä. Sen verran oli merivesi korkeemmalla normaalista, että kurvattiin rantareittiä, ettei ihan kaikki tavarat paatissa kastunu. Isäntä kyllä kastu ihan kokonaan. Kaikki vaatteet sai vaihtaa perille päästyämme. Mulla oli "kurapuku" päällä, joten säästyin. Tuuli oli etelä-lounaalla joten se ei sopinu meidän rantaan isommin.

Terassisuunnitelmat alko kehkeytyyn isännän päässä ja päästiin alkuun.
Laitan tähän kuvasarjan:
Evästäki meillä oli. Maista vietiin muutama broilerin rintapala sortteineen ja muut saatiinki taas luonnon antimina:


Savuaffenia, paitettua kuhaa, hauen mätiä, siian kraavia. Mahtaako meille kasvaa kohta evät ja aletaanko hengitteleen kiduksilla kun meressäki pitää alvariinsa pulikoida ;)

Terassi alko edistyyn vasta lauantaina, kun haettiin lisää puutavaraa. Aamulla varhain lähdettiin suunnistaan sumussa mantereelle, töihin. Pääsisäislauantaina on aina mökkiläisiä reilusti liikkeellä, joten piti olla koko vahvuudella töissä. Sit kohta kun saatiin toinen putiikki kiinni, laitettiin nokka kohti mökkirantaa. Aurinko alko jo hyvin paisteleen ja tuuli oli meille suotuisa, olisko ollu 4-6m/s, ei enempää ainaskaan.
Terassilta puuttu viä kaiteet, mutta niitä tehdään vasta sit kun ensin saadaan laiturilta jonkilaiset portaat nouseen terassille tai sen viereen. Nää jutut on viä vähä auki, mutta kunhan tää työviikko lusitaan, niin uskon, että viikon päästä ollaan taas aikas pitkällä näissä hommeleissa.

Näissä tunnelmissa:Koiruuskin nautti auringon lämmöstä :)

Terkuin mie!

1 kommentti: