tiistai 20. toukokuuta 2014

Kausikukkaa pukkaa

Nyt se on sit sesonki...
- meinaan kesäkukkien.

Vaikka kesän tulo tekiki piänen hidastumisen, sitä ei voi sanoo puutarha-alalla. Aikanen ja aurinkoinen kesät teki tekosensa ja puutarhat täytty kukkamerestä. Narsisseja ei ehditty myymään ku viikon, vähä toista kun jo puutarhalta tuatiin orvokkeja. Niitä myytiin viikko ja sit tuli jo kaikki äitienpäiväkukat ruusuineen päivineen. Meillä meni äitienpäiväennakot nappiin, saatiin kaikki myytyä. Ainoo ehkä vaje jäi pikkuruusuista, sillä niitä olis immeiset viäny haudoille viä jälkeenki. Mutta, ne loppu tarhaltaki, eli eioota myytiin.

Nyt sit myydään jo lujaa kesäkukkaa ja niistäki alkaa oleen tarhalla osa loppunu, kuten lopeliat. Me otettiin tälle keväälle perennojaki myyntiin ja hyvällä menestyksellä ovat menneet. Ja otettiin me omppupuitaki jokunen ja tiätysti tomaatintaimia amppelissa ja tavallista.

Jottei menis ihan turinaks koko postaus, laitetaan kuvia, ne puhukoot pualestaan:

Komiat värit, niin pinkkiä että...

on siä valkostaki :)

Mansikoita, Nam!

Piänet tomaatin alutki jo koittaa kasvaa.

Perennoista osa

kukkaa...

Kesän kiitollinen kukkija, salvia


Amppeleita...

Petuniaa...


Keltarusokki amppelissa
Näitä ny kastellaan ja käännellään ja myydään ja koko ajan tulee lisää. Tänäänki tuli seittemän häkkiä vähä kaikkee joita en edes kuvannu... viä :)

Jottei olis ykstoikkosta tää tyä. Tätä jatkunee Juhannukseen asti, jos vaan puutarhalla kukat riittää.

Terkuin mie!

3 kommenttia:

  1. Kyllä on kaunista katseltavaa:)

    VastaaPoista
  2. Voi mikä unelma työ sinulla on, sekoaisin tuollaiseen kauneuteen. Voisin asua puutarhojen kasvihuoneissa ja ihastella kukkien kauneutta. Tykkään kyllä siitä kasvattamisesta ja kastelustakin, ei ole ihan kevyemmästä päästä puutarhojen hommat :)

    VastaaPoista
  3. Kauhian kaunis tuo keltarusokki, sellaisen ottaisin viipymättä partsilleni :)

    VastaaPoista