sunnuntai 10. elokuuta 2014

Luannekysymys...kö

Sitä mä tässä oon miättiny.

Onko se kii luanteesta, synnyinlahjasta/-lahjattomuudesta, ympäristötekijöistä vai mistä?
Meinaan toi bisneshakuisuus, vai millä sanalla sitä ny si kutsuis.

Aina pitää olla jollaki lailla myymäs jotain.

Nuarempana mä myin Oriflamee, Mary Kay:tä, Avon:in, eli kauneutta purkeista. Miätein siinä sivussa välillä muutaki, niinku vaatepualta jne...

Nyttemmin, ku vaihdoin "hyvän kunnan tyän" tähän isännän yritystoimintaan mukanaolevaks, tuli sitte noita artikkeleita kyllä lisää.
Osasia kuvattuna:


Niinku sellanen sekatavarakauppa ;)
Tohon viä päälle kausikukkaset sun muut ompelutarvikkeet ja olen mä sit aina välillä "nyppimäs" kaikkee painotyätä. Jos ihmettelette niiku mitä, ni Tualta voi tutustua paremmin. Olis sitä luullu, että nää ny alkais riittään.
Vaan... Eipä!

Se on kuiteski erilaista myymistä kaupas, ku taas sit ns. kotimyynti.

Josain kohtaa mainittinki, että aloin magneettikorujen jälleenmyyjäks, eli tuatenimellä Magnetix Wellness ja nyt tässä muutama viikko takas otin  myyntiin Forever Living Aloe-tuotteet.

Ite olen käyttäny kyseisiä tuotteita jo jonkin aikaa, pisimpään Aloe Ever-Shield dödöö ja tykkään kovasti.Sittemmin otin kokeiluun Sonya-sarjasta kosteusvoiteen (Aloe Deep Moisturizing Cream) ja kohta alotan toisen purtilon. Hyvin kosteuttava ja levittyvä ja imeytyvä, eikä aiheuttanu meikäläisen herkälle hipiälle mitään allergisia oireita.Nyt sit alkaaki löytyyn jo vähä kakkee, sillä pakkohan niitä on itekki käyttää, jos meinaa niitä muillekki tyrkyttää.
Tässä olis vähä repertuaria:


Aloe-tuatteita niin sisäisesti ku ulkosestikki ja päivittäin. Eiköhän mustaki viä jotain tuu noilla "antimilla"... luulis ainaski :D

Tässä ny tällänen "erilainen" postaus, mutta...
- jottei totuus unohtus:
Sitä oltiin jälleen mökillä :D

Terkuin mie!

6 kommenttia:

 1. On se luonnekysymys - geeneissä; minulla on serkku, joka on koko ikänsä käynyt jos jonkinlaista kauppaa - vielä eläkkeelläkin sillä on kaikenlaisia bisneksiä. Serkun mies on yrittäjä ja nyt pojallakin on jo ainakin pari yritystä. Vaan ei ole serkun geenit meikäläiseen päin osuneet esi-isiltä jaettaessa - minulla ei ole pätkänkään vertaa bisnesvainua eikä hinkua;)
  Ihania kesäpäiviä sinne bisnesten väliin tai oheen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, en mä tiä onku mullaka vainua, mutta hinkua löytyy ;)
   - Kiitos, vielä on kesää jäljellä ja mökille lyhyt matka.

   Poista
 2. Kyllä mäkin sanoisin, että myyntihenkisyys on luonnekysymys. Mä olen niin kaukana myyjästä kuin vain olla ja voi. En tykkää tyrkyttää kenellekään mitään, ja jos mulla olisi kauppa, niin varmaan olisin siellä tyyliin, että "siinä niitä nyt on, ostakaa jos tykkäätte". :-D

  Onhan siellä artikkeleita myynnissä. Luulisi tuolta jotain mieleistä löytyvän. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi myyminen on mulle kyllä paremmin sellanen sosiaalinen tapahtuma. Siinä höpötellään mitä sattuu ja kaupat syntyy itekseen ;)
   - tai ainaski melkein...

   Poista
 3. Ihan mahtava työ Sinulla, juuri sitä mitä minä olisin halunnut tehdä :) Toinen mitä olen haaveillut on puutarha hommat, rakastan kasvihuoneita jotka ovat täynnä kukkia. Haaveet ovat nyt muuttuneet, haaveilen eläkkeelle jäämisestä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on suunnitelmissa ens vuadelle isommas mittakaavas kukkamyyntiä, lisätään hyätykasveihin ja perennoihin. Jos vaan kunnasta tulee pualtava päätös rakennuspualelta, sillä pitää saada isompi kasvihuane niille ja ulkolavat sun muut. Mutta niistä ehkä ens keväällä enemmän ;)

   Poista