sunnuntai 3. elokuuta 2014

Räpsöön reisus

Porin Reposaari... 
- Paikallisten ja vähä muittenki suus Räpsöö (ruatsalaisesti Räfsö). Jos kiinnostuit, voit lukee historiasta vaikka Täältä.

Niin, me tehtiin kesän pakolline reisu siis Räpsöösee. Perjantaina oli melkonen keli ja näytti siltä, ettei se tuuli siitä tyvene. Ei ollu viä yällä kolmeltaka tyvenny, mutta aamusella ku uni loppu, oli meri ihan peilinä. Siitä sit sopiin aikaa isännän veljen kans, miten lähetään reisuun. Tsekattiin netistä, miten on Ravintola Reposaari auki. Sinne oli tarkotus poiketa syämään maankuulua kalapöytää, Suamen toisisk vanhimpaan ravintolaan. Siitä voitte lukasta vaikka Täältä

Matkan suunnittelua:

Veljekset "Intialätsineen"
Lähettiin yhdentoista mais......hanhien saattelemana.

Sää tosiaan suasi meijän matkaa. Tässä kuvia lisää:
Isäntä poseeraa...Se ei kans pääse irti tosta puhelimesta...
- onneks löyty koppi mistä soittaa :D ja oma luuri.Täs on Satamapuiston kuuluisat puut, komiat vai mitä...Saatiin vattat täyteen herkullisia kalaruakia ja paluumatkalle piti alkaa:

Nää on niitä elämisen kuvia ja seuraavat taas vapaa-aikaa ;)
Te varmaan jo kyllästytte näihin mun merikuviin, mutta...
- mä olen menettäny sydämmeni ja sialuni tälle.

Helle helli meitä ja oli pakko poiketa matkalla välillä vilvotteleen mereen. Ei muuta ku rantautuun asumattomaan saareen ja sukellus meren alloille. Voi sitä nautintoo. Kyllä Suamen kesä vaan on kesä... ku vaan lämmintä piisaa.

Ehtoolla tuli kummallinen keli, kaikki oli ihan "mustavalkosta", vai sanosko utusta. Kattokaa ny vaikka ite: ja tätä kuvaa en oo väreillä muakannu.

Terkuin mie!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti