sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Hankintoja ja mööpeliseerausta

Meidän yks "entinen" tavarantoimittaja on avannu Kurikkaan sellasen "kirpparin" ku Kaijan kanala. Ollaan isännän kans tykätty siitä tua naamakirjas ja kateltu aika-ajoin sen tarjontaa "sillä silmällä".

Nyt sit tärppäs oikeen kunnolla!
- tehtiin kaupat kahdesta ihanuudesta.

Tässä saa kuvat puhuu pualestaan, osaa paremmin:

Tää on liinavaatekaappi. Voin kertoo myähemmin lisää tästä...

Tässä sit ihana piironki, toi peili ei kuulunu kauppaan, se on meillä jo asunu.
Nää muutti meille viikko takas ja tänään aloin sit niille rustaan huanetta. Olenki taannoin kuvannu se punasen sivustavedettävän, mikä muutti meille pitkäaikaseen hoitoon. Ollaan siis sille haettu kavereita ja tässä niitten huane ny olis:


Otetaan ny vähä lähemmin, mitä kaikkee siä on:


Toi pöytä on meillä kans ollu jo kauan ja kynttelikköki.


Tässä on oikeen oven (jota ei käytetä) edes valeovi, jonka meidän nuariso mulle toi vuas takasi synttärilahjaks. Salkku on appiukon tyäsalkku 60-luvulta.
Toi peili siis on ollu meillä kans jo ennestään, ainoo, että siitä ny puuttuu uläkoristeet, ku ne oli mulla "siivoukses".


Ompelukonekki on ollu tos eteises jo jonku aikaa, tohon piti laittaa se liinavaatekaappi, muttei se sopinu alkuunsakkaan tähän huaneeseen... Väärältä vuasiluvulta ;D


Taulut on kyllä "nykypäivältä", vai miten sen sanois...


Voitiinusta puuttuu "tappi", seki on meillä asunu kauan ja noi pyykin kaulauspuu, eli vanhanaikanen mankeli.
Kyllä noitten mööpeleitten ny kelpaa meillä asua ja ku viä löysin varastoistani räsymattojaki pari laatteeseen.

Terkuin mie!

4 kommenttia:

 1. Vau, mitkä piirongit, kyllä ennen oli tyyliä huonekaluissa. Meilläkin on tuollainen "kapula" mankeli, pitäisi koittaa tuleeko sillä sileätä :) Kaikkia ihania tavaroita teillä onkin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä ennevanhaa osattiin. Ehkä nää ny ei niin kauheesti tälläseen vanhaav verotoimistoon sovi, mutta ku koko huane on vähä niiku sen tyylinen, ni mikä ettei ;)

   Poista
 2. Ihani aarteita! Tuo sohva on niin komia! Mistähän minäki saisin tuollaisen sijotukseen ;D ??! Muutenkin vanhat huonekalut on lähellä ♡:tä ja räsymatot.. ai että! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita sivustavedettäviä ei kyllä kauheesti oo tarjolla ja jos on, hinta kyllä huitelee kohtuuttomissa. Mutta siältä Kaijan kanalasta tekee kyllä löytöjä. Ei muuta ku tykkäileen fb:ssä ja saat kuvia niiden löydöistä ja siä on hinnat kohtuulliset :)

   Poista