sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Uusi vuosi, uudet kujeet

Vai onko niinkään?
- No eipä taida.

Taitaa olla vähä jokaisella jo muinaki vuasina tehtyjä lupauksia uudelle vuodelle.

Mä en tiä lasketaanko tää mun juttu jonki sortin lupaukseks, mutta terveempiä elämäntapoja tässä ny oon aatellu tavotella (vaikka niitä jo vähä harjotellukki) ja siinä samalla pudottaa painoo jokusen kilon. 
Pukki toi mulle sellasen aktiivisuusrannekkeen. Ranneke näyttää askellukset, matkan, kalorit ja portaitten kiipeilyt. Nettiohjelma onki sit laajempi. Siältä löytyy kaikkee muuta. Ranneke esim. valvoo mun nukkumisiani, heräämisiäni ja levottomuutani öisin. sinne vois syöttää kaikki safkat mitä syän ja silleen. Tää ohjema on kuiteski "lontoon murteella", joten en alkanu siihen syöttään ruakiani. Sitä vasten otin  kokeiluun Kalorilaskuri.fi:stä sivut. Siä seuraan syämisiä ja liikuntaa suameks :)
Ei silti... kiäli kohentuis kyllä tolla "lontoon murteella", mutta...

Ihminen on Niin mukavuuden halunen (mä ainaki oon), ettei sitä ny jokaista juttua voi muuttaa. Hyvä jos syämisiin ja liikkumisiin saa muutosta.

Joulun mä heitin ulos jo vuaden vaihteen jälkeen. Kyllähän sitä jo reilu viikon tos kateltii.

Mökille ei oo ollu viä asiaa, ku ei oo jäitä. Noi tuulet, vai sanosko myrskyt, vei loputki jäät meidän paattirannasta. Isännän veljen paattirannas oli kyllä jo sen näköstä, että kohta vois lähtee luisteleen.
Vai mitä:
Kuvat on luannollises kuasis. Aika komian näköstä. Olis se vaan hianoo katella tollasta maisemaa omalta mökiltä, istuu kesäköökin terassilla lampaantaljojen kans ja juada kuumaa, käydä saunas ja pulahtaa avannos ja lopuiks istua mökis takkatulen loimus.

Että tällästä täältä.

Terkuin mie!


2 kommenttia:

 1. Uuden vuoden lupauksia en ole "tosissani" enää vuosiin tehnyt, menee kuitenkin pieleen :) Uudet ruokailu ja liikkumis tavat ovat täälläkin ajankohtaiset. Viime keväästä pudotin painoani 9,5 kg, apuna valmarin ja diabeteslääkkeet. Lääkäri kehotti pudottamaan ylimääräiset 10 kg, melkein tavotteessa mutta joulu vähän sotki ja tuli pari kiloa mässäillessä :) On se niin mukavaa kun vaatekokokin pieneni pari numeroa, nyt vaan täytyy saada ne loputkin kilot pois :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huikeet 9,5 kg!
   Mä olen joskus lukenu tosta valmariinista, mutten oo kokeillu. Eikös se oo melko "erikoisen" makusta? Mä olen jojoillu vuasi tai oikeestaan vuasikymmeniä tän painon kans. Viittä kiloo pois ja taas takas. Eli se tiätää sitä, että vaikeempaa on saada kerta kerran jälkeen pois. Ja ku viä ottaa huamioon, ettei täs tosiaan nuarru, eikä meinaa ylimääräsiä liikkuu töiden jälkeen, ni melki se pitää kattoo mitä suuhunsa tuuppaa.

   Poista