tiistai 8. maaliskuuta 2016

Muisteloita

Nää keväiset kelit...
- pilvistä, sateista, harmaata ja tuulista.

Ei silti, kyllä aurinkoki on välillä paistanu päivän sillon ja toisen tällön. Mutta olis se komiaa ku paistais jatkuvasti, vaikkei se oo mahdollista täälä meillä kotosuames. Tässä aasinsilta vuaden takaseen:

Me oltiin siä Malesias, tarkemmin Pulau Penangis. Lämpöö riitti, aurinko paisto, ruaka oli hyvää, hotelli oli mahtava. Ainoo vika oli ettei siä voinu mennä mereen uimaan. Siä oli meduusoita ja niistä varotettiin rannoilla. Iltakävelyllä niitä näki rantautuneena. Oli ne järkyn näkösiä limaklontteja ja isojaki viä.

 

En pistäis yhtään pahakseni, vaikka tästä heti pääsis lähteen vastaavaan paikkaan, mutta perinteisesti me menään lomalle joka toinen vuasi, eli ensvuanna sit taas.

Ollaan tässä jo vähä miätitty paikkaa, mutta auki on viä...
- vaihtoehtoja on ollu esim. Sri Lanka, Bali, Vietnam ja Kap Verde. Kaikissa on omat hyvät ja huanot pualensa.
Meillä ku on kovat vaatimukset lomalta. Pitää päästä mereen uimaan, pitää olla aurinkotakuu paikka, suhteellisen edullista ja tiäteski Paikallista kulttuuria pitäis päästä kokeen ja näkeen. Toi Malesia ei oikeen ollu näistä mitään, mutta näkemisen ja kokemisen arvonen kuiteski.

Mites tässä sit on pärjäilty täälä kotosuames muuten ku muistellen edellistä lomaa ja tiätysti jokaista viikonvaihdetta ku ollaan päästy omalle mökille ja uutta lomaa suunnitellen  :)

No, onhan tässä ollu kaikkee piäntä kotoilupuuhaa, mitä on ehtiny töiden lomassa tekeen.

Kerroin viime postaukses ku istutin herneitä. Ette usko, mutta ne on kasvanu ihan hirmusesti. Viikon jälkeen ne oli tälläsiä:


Ja tänään tälläsiä:


Olen jo noita napsinu suuhuni vaikka ja kuinka ja kyllä ne maistuu niin kesälle!!!

Mä olin lauantaina maakuntamatkailulla marttayhdistyksen kans. Käytiin Kankaanpääs Korpelan tehtaanmyymäläs, Reiman tehtaanmyymäläs ja poikettiin Kankaanpään keskustas kaffilla Postellis. Siä oli komiat piirakat leivottu meitä varten. Sit me ajettiin Jämijärvelle, mentiin Univision tehtaan- myymälään. Sieltä mentiin Jämille ja ruakailtiin Skönön kelopirtis paikallisen pitopalvelu Pitokauhan antimista. Kameraa en ottanu tarkotuksella mukaan, ku kerranki olin Vapaalla isolla V:llä.
Parhaimmat ostokset tein Univisiolla:


-isännälle jättityyny, mökille päiväpeitto, kotiin puuvillasatiinilakanat ja tyttärelle helmalakana parisänkyyn. Nää kaikki makso vaan 27€.
Kylä oli Halapaa :)

Hyvää Naistenpäivää kaikille <3


Terkuin mie!

2 kommenttia:

 1. Minulla on aina matkakuume tai kulkutauti, niinkuin mies sanoo:)
  Huomenna lähdemme tytön luo Turkuun. Josko se vähän edes auttaisi. Huhtikuussa puolestaan on tiedossa peräti kolme työmatkaa.
  Kyllä se tästä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se komiaa ku pääsee lähteen, vaikka vaan tyämatkalle ;)
   - sanotaan että viä on mukavampaa tulla kotiin... ehkä niin ku matkustaa lähelle, mut mä olen sellanen, ku mennään kauas... en tahtois enää kotiin tullakka. Oon varmaan entises elämäs asunu tua lähellä päiväntasaajaa :D

   Poista