sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Keittiö näyttää... miltä?

Tässä vaiheessa tulevan "kattohuoneistomme" keittiö alkaa hahmottumaan jo ihan kivasti. Kaapistot saatiin tänään suunnilleen paikoilleen. Sähkäriä ja putkimiestä tarvitaan seuraavaan vaiheeseen. On se vaan olevinaan NIIN vaikeeta laittaa ite kaapistoja, kun pitää tehdä reikää putkille ja sähköille ja kaikelle muulle kummalliselle. Ei se reiän teko, mutta se, että saa ne kohdalleen :)

 

Kertauksen vuoksi tässä kuva Ikean suunnittelukoneesta ja sit kaapistot paikallisen Puusuutarin pajasta kuvan perusteella. On niissä ny jotain samaa...
Ikean kuvasta poiketen lieden alle ei tule uunia, se tulee tuonne oikealla olevaan koloon. Muuten on kyllä samanlainen, ainakin jonkiverran :)

Ruokailutilaan tuli myös kiinteitä kaappeja ja ne saatiin myös tänään paikoilleen. Ovet on koivun väriset (ei erota kyllä kuvasta... Tän jutun kuvat otin kännykällä, kun kamera jäi kotiin. Kohtalaisia ne silti mielestäni on.
Peräseinä odottaa vielä tapettia. Tarkoitus olisi sellaista tummanruskeaa ja isokuvioista... olen siitä tainnutkin mainita aikaisemmassa tekstissä. Mutta... kertaushan on opintojen äiti. Oviaukkoihin listaa, sähköistystä, lattia-ja jalkalistaa yms. pikkulaittoa kanssa tila odottelee. Hitaasti hyvä tulee :)

Tässä vielä kuva lähemmin keittiöseinästä:
Astianpesukoneelle on paikka ensimmäisessä "lokerossa" ja yläkaapistojen väliin tulee sit tietysti se liesituuletin, mutta näistä siinä vaiheessa kun hommat etenevät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti