sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Remppa jatkuu...

Maalari maalasi taloa, sinistä ja pun....

Eikä... meillä ei tule toistaiseksi kumpaakaan. Eteisen ja keittiö/ruokailu/olohuoneen seinille tuli Tikkurilan kikhernettä (kellertävää, lämmintä) ja jälkimmäisen tilan lattiaan erikoisleveetä harmaankellertävää laminaattia... sellasta lankun näköstä :) Kaksi ovea poistettiin karmeineen. Tulee hieman leveempi aukko. Jos oikeen tarkkaan kattoo, huomaa, että eteisen seinässä on ollu sitä punaista...
vaan saatiin hyvin peittoon. Muutenkin huoneiden seinillä on ollu tosi retrot värit. On sinistä, ruskeaa, oranssia. No, tapettia tai maalia päälle. Kulunut viikonloppu on menny ovien ja karmien maalaamisessa. Niin, eipä niitä ole ollut kuin 11 kpl näin alkuun. Lauantaina pohjamaalit ja sunnuntaina pinta.

Kodinkoneet tuli viime maanantaina/tiistaina. Kilpailutin neljä kodinkoneliikettä ja parhain tarjous tuli Expertiltä, tarkemmin Tampereen, Lielahden Expertiltä. Eikä päätökseen vaikuttanu kyllä toi paikkakunta, vaikka sieltä kotosin olenki ;)
Keittiö alkaa oleen siinä vaiheessa, että kaappeja odotellaan. Keittiön välitila vielä on hakusessa niin mielessä kuin muutenkin. Yks ajatus on ollu pleksi ja sen alle samaa tapettia mitä laitetaan vastakkaiselle, eli olohuoneen seinälle, sit on ollu myös sellanen metallilevy, mihin voitais tulostaa jotain kuvaa omalla tulostinkoneella. Kaakelit on unohdettu mahdollisuus.
Olishan se hieno, kun laittais kuvaa vaikka mökkirannasta ;)
maalattu, ei maalattu, maalattu...


Eteisen seinissä oli pääosin tota sinertävänharmaata väriä, mutta kuten ylempänäkin mainitsin, sitä oranssinpunaista oli myös. Tässä todisusaineistoa siitä:
 Tässä kohtaan ollaan eteiskäytävän puolivälissä. Sitä on kokonaisuudessaan vaan reilu 26m. Toisessa päässä on aamuaurinko ja toisessa ilta... Itä ja länsisiipi ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti