maanantai 10. lokakuuta 2011

Pinkki piristää

Näin syksyn sateisiin keleihin tekee mieli ajatella piristystä ja jos ei soppailu herätä onnistuneita tunteita... ainahan sitä voi fiilistellä vaikka vaan kuvilla, kuten seuraavassa :
Tässä on jo jotain mitä oma mieli halajaa...


Hyvä lahjaidea!

Oli muuten erittäin vaikeaa bongata pinkin värisiä sisustuskuvia... Eli kuvat on lainattu googlesta!
Seuraavaan postaukseen koitan saada kuvaa uudesta asunnosta... "muutettiin" sinne eilen... eli vietiin sängyt ja elintärkeät, kuten jääkaapin sisältö. Piti laittaa jo tänään kuvaa, mutta... olen laittanu kameran piuhan johonkin muuttoloodaan, enkä saanu kuvia koneelle.

Uni ei oikeen meinannu tulla uudessa paikassa ja yö oli melko katkonainen. Päälimmäisenä oli mielessä, että miten koiruus ottaa muuton ja sitä siinä yön tunteina kuuntelin, että ollaanko sitä niin viimesen päälle levottomia, vai ei. Ja tietenkin uudet äänet,  millasia ei vanhassa asunnossa kuulunu... Lisää tälläsiä öitä, niin takuu varmasti viikon päästä jo nukuttaa oikein hyvin ;)

2 kommenttia:

  1. hei, ton sänkykuvanhan vois oikeestiki toteuttaa, kun meillä noita klasejaki kyllä piisaa :) toivottavasti koiruus voi hyvin, ehkä hän köllötteli ihan tyytyväisenä, eikä paljon jaksanu mietiskellä uutta asumustaan.. pinkki on sisustuksessa oikein jees, kun sillä haluaa vaan piristää ja maustaa muuten rauhallista kokonaisuutta.. sitä vois miettii tyttövessaanki ;)

    VastaaPoista
  2. Juu... tyttövessaan harmaata ja pinkkiä :)
    Ja toi ikkunasänkyjuttu sopis kyllä meille ku nakutettu... onneks se huone on vielä vasta suunnitteluvaiheessa ;)

    VastaaPoista