sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Illanviattoo ja syäpöttelyä

Mulla kävi tässä taannoin aikas hauska juttu. Oltiin isännän veljen mökillä ja siinä kaikkee höpöteltyämme tuumasin, että tekis miäli joskus vähä blineillä, mutta en oo viä törmänny hyvään bliniohjeeseen, mihin ei tulis hiivaa. Mulla oli joku aikakauslehti siinä kans käsissä ja kun avasin sen vaan selaillakseni, Siinä se oli!
 Niinku tarjottimella, bliniohje ilman hiivaa.

Siitä sit suunnitteleen...



Toteutus oliki siinä. Ei me pelkkiin blineihin tiätystikkään tyydytty. Laitettiin pöytä koreeks ja herkuteltiin oikeen kunnolla. 


Tytärpuoli oli tullu käymään ja pääsi kattaushommiin :)


Isäntä paisto blinit, isännän veli hoiti mateenmädin "perinteiseks"


Kylmäsavulohtaki täyty olla


samoin piti hualehtia lämpimästä, eli uunipaprikoita


unohtamatta katkarapumunia. Lisäks oli ruisnappeja ja saristolaisleipää ja mulle hiivatonta ruisleipää tiätty :)

Saunottiin, syötiin ja seurusteltiin puolille öin. Aamulla herättyämme päästiin lähes bufee-aamiaiselle, sen verran jäi sortteja ehtoolta :)

Terkuin mie!

8 kommenttia:

  1. ei tällasia postauksia saa laittaa, kun täällä joku jo tikahtuu kateuteen pelkistä ruisnapeista!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtasko jäädä tulliin jos laittas kirjeessä tuleen muutaman ;)

      Poista
  2. Aika monipuoliset herkut teillä. :-) Blinejä oon tehnyt vaan joskus koulussa, ja muistan vaan sen, että niihin tuli ihan hirveesti rasvaa. ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No oli juu, ja siinä hötäkässä unohtu viä muutama sortti kaappiinki...
      - kuten coleslaw ja tartarsoossi :D

      Poista