sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Voihan myrsky ja mylväys

Kaikki varmaan tiätääki, että täälä länsirannikolla riahu Laina-myrsky viime yänä.
 Ehtoolla miätittiin, että onneks on katolla lunta jonki verran, ettei kolisis niin kauheesti. Yällä heräsin pari kertaa ku joku kolisi etupihalla, kurkkasin ikkunasta, muttei siä mitään näkyny. S-marketin lippusalot kyllä oli melki kaksinkerroin. Menin takas maate ja nukahdinki vähäks aikaa. Siihen heräsin ku joku "pamahti" ja meinas peitto lentää päältä. 
Makuuhuaneen yks ikkuna aukes selkoselälleen ja se paukaus oli, ku ovi ilmavirrasta kolahti. Tuuppasin ikkunan kii ja lähdin kattoon, oliko muita ikkunoita (niistä vajaasta neljästäkymmenestä) auennu, eipä onneks ollu. Miätittiin sit isännän kans, että mikä sen ikkunan avas ja tais olla syy siinä, että tuuletuksen jälkeen olen lukinnu vaan toisen lukon ja toinen on jääny. Tuuli sitä ikkunaa sitte oli heilutellu ees taas ja oli se toinenki salpa auennu.

Onneks meillä ei ollu kummempia sattunu, toista on yhdessä kerrostalossa tässä lähellä, koko katto oli lentäny taivaan tuuliin...
- siis kattopellit ja aluspaffit.

Kyllä tänäänki tuullu viä on, muttei niin lujaa ku yällä. Mentiin kattoon jäätilannetta tonne Mericampingin rantaan ja...
- kyllä siä jo avovesi oli likellä :)
Se tumma nois kuvis ennen taivasta on sula ja mun miälestä se on jo tavallisen lähellä. Kateltiin tossa kymmenen päivän sääennustetta ja lämpöasteita se lupaa koko ajalle päivisin ja vaan noin kahta astetta yäpakkasta. Kyllä tästä kohta saadaan paatti mereen heittää :)

Mä muuten huamasin, ihan vahingos...
Tää blogi täytti viime kuus jo neljä vuatta! Varmaan tarttis laittaa arvontaa pystyyn sen kunniaks.

Siirrän sitä kuiteski meidän reisun jälkeiseen elämään. Jos vaikka löytäsin matkalta jotain "erilaista arvottavaa".

Meidän matkakohde tällä kertaa ei iske Intiaan, vaikkakin Aasias pysytään. Matkakohde on Pulau Penang, Malesia. Onkos joku käyny siä? Olis kiva kuulla/lukee kokemuksista :)

Ei mulla tään kummempia ny, kuulumisiin...

Terkuin mie!

2 kommenttia:

 1. No ihan kohta pääsette vesille :) Kyllä aurinko helli meitä tänään :))) Kivvaa huomista sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Nyt on kyllä kevään tuntua, lätäköt kasvaa ja aurauskinokset piänenee ihan silmis.
   Kelit on ny kyllä sitä luakkaa, että takuulla saadaan paatti mereen ennen vappua, jossei jo ihan pääsiäiseks.

   Poista