tiistai 12. toukokuuta 2015

Herkuttelua kerrakseen

Mä kävin muutaman tuttuni kans syämäs vähä erilaisemmas ruakaravintolas, Närpiös.

Siä on sellanen kasvihuaneravintola, viralliselta nimeltään Lins Kök. Tarkempia tiatoja löydät Täältä.

Siä saatiin kokee tosiaan erilaista, niin ruokana ku miljöönä. Ravintola on nimensä mukasesti kasvihuane. Siä kasvaa hirmuset määrät yrttejä, kurkkua, tomaattia, mansikkaa, sitruspuita ja vaikka mitä. Hauskaa oli nauttia näiden kaikkien ympäröimänä herkkuja. Tunnelma oli mahtava , kun kaikki vaan ihasteli näkemäänsä. 


Tarjolla oli mm. vesi-, hunaja- ja verkkomeloonia, sitruunaa ja appelsiinia, rypäleitä, lehtisalaattia, kurkkua, sekasalaattia, jossa oli mm. tomaattia, sipulia ja kukkasia, marinoituja herkkusieniä, aivan mahtavan makuisia valkosipulimansikoita. Lämpimänä ruokana oli tomaattikuorrutettua lohta ja oikeen mehevää possun filettä, potut ja soossi.


Jälkiruakana oli kaffit/tee ja tomaattipannacottaa.


Herahtiko yhtään vesi kiälelle?

Leipääki siä oli tarjolla, heidän kuuluisaa tomaattileipää. Sitä mä en luannollisestikaan voinu syädä, ku mulla on toi hiiva-allergia, mutta toiset söi munki edestä ja ostivat viä kotiinki sitä. Eli todistettavasti oli hyvää ja maukasta.

En mä muuta voi tähän lisätä, ku jos kuljette 8-tiätä Närpiön kohdilla, ni menkää ihmees tutustuun. Ne toivoo etukäteen varausta, mutta jos ny pari henkee on menos, ni aika hyvin sinne paikat saa. Ajo-ohjeet löytyy tualta Linds kök:n kotisivuilta, jokka linkitin tos ylempänä. Sinne on helppo mennä, on ihan pikatiän tuntumas.

Terkuin mie!

2 kommenttia:

 1. Pahus - herahti vesi kielelle;)
  Ja paikka näyttää upealta - tuonnehan voisi saada isännänkin kesäajelulle - ruuan perässä se saattaa jopa suostua;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin vaan kuvitella miltä siä kesämpänä näyttää ja mitä herkkuja saa maistella.
   - menkää ihmees tutustuun :)

   Poista