keskiviikko 10. tammikuuta 2018

Miten olis...

... kurkitaanko remonttikohteen yläkertaa?
- ennen ja jälkeen tiätty :)

Aurinko koitti eilen paistaa oikeen kunnolla sen muutaman tunnin, mitä se tua taivaan kannella tähän aikaan vuadesta näkyy. 
Tänään sit oliki jo sumunen ja hämärä päivä. Olis se ny voinu pari päivää jaksaa paistaa täälä läsirannikolla. Meri ei oo viä jääs, ni se taitaa vaikuttaa tohon sumuun. 

Mutta, mennään silti asiaan.

Remonttikohteessa ollaan tutustuttu ny eteiseen, keittiöön, olohuaneeseen ja ruakailutilaan. Nyt voitas kurkata, mitä yläkerrassa oli:Molemmat kuvat otin portaitten yläpäästä. Aula oli tosi piäni niin oikeella ku vasemmallekki. Ovien takana oli piänet huaneet.. Välivaihees en uskaltanu mennä ottaan kuvaa, ku yläkertaan oli tikkaat ja niitten alla oli reikä alimmaiseen kerrokseen. Sen verran mulla on korkeenpaikan kammoo. Mutta kurkitaan mitä on ny...Yläkerrasta oikeella on makuuhuane. Seinänviarukset on purettu ja saatu lisää tilaa. Hyvin mahtuu muutaki ku sänky. Kiva rauhallinen soppi ja ikkunasta näkee joelle ja kesällä auringonlaskun.
Mites toi toinen puali...

TÄÄ ON KAKKOSKUVAN KOHTA
PÄÄDYS ON OVI TUULETUSPARVEKKEELLE, JOKA NÄKYY SEURAAVAS KUVAS
SE ON SIIS TON LISÄOSAN KATOLLA. KUVAUSHETKELLÄ SIINÄ EI OLLU VIÄ KAITEITA

ALAKERRAN PÖNTTÖUUNIN HORMI ISTUU NURKASSA NIIN SOPEVANA

SOFFAN TAKANA ON SIT NE PORTAAT ALAKERTAAN
Kyllä tää yläkertaki muuttu ihan miälettömäks, niin valosaa ja avaraa. Täälä on tilaa lastenlasten leikkiä ja yäpyäkki tarvittaes.

Jäljellä on sit viä toi kodinhoito ja saunaosasto, mutta niistä sit vasta seuraavas postaukses. Sitä odotelles...

t:anne

2 kommenttia: