lauantai 24. syyskuuta 2011

Hoh hoijaaaa...

Nyt on jääny tää blogin kirjottelu ihan boikottiin ja syitä moiseen on... no niitä ny todellisuudessa ei ole ku yks... saamattomuus!!!

Karppaus on alkanu ja jatkuu... kertausta:

1 viikko  -1.2kg  :) hyvä suoritus, ilman nälkää
2 viikko  -0.2kg  :) heikompi suoritus ja vähän nälkää. En jaksanu tehdä töihin kunnon eväitä.
3 viikko  +0.4kg  :( Erittäin heikko suoritus. Eväät edelleen heikot.Kuvan varpaat on googlesta.
Tässä kohtaan tulee mieleen, että onko se ny noin, onko tää karppaus nyt ihan sitä mitä lupaa kun toi paino ei sit ole lähteny putoon. Mulla on elävä esimerkki... mies... Alettiin samaan aikaan, ruoka muuten samaa, mutta kun mä olen kaupungissa töissä, eväät on eri. Miehellä pudonnu 5kg ja aina vaan vaaka näyttää vähemmän ja vähemmän. Kiva sille mutta mäkin tahtoisin jotain konkreettista alkuun...

Karppaus.info sivulta saan vertaistukea... tai ainakin luen miten muilla menee ja saan hyviä vinkkejä kuten viinin juomiseen jne... ;)

Aamupala ei oikeen hanki maistua ja se vetää lounasajan aikasemmaks. Se on kans nyt ilmenny, että suolan maistuminen on alkanut tuntua voimakkaammin. Jos laitan vaikka nakkimunakasta ja siihen jotain juustoa mukaan, ei kyllä voi laittaa yhtään suolaa. Vatta oli ennen elämäntapamuutosta (sitähän tämä nyt on eikä mikään dieetti) ylivilkas, nyt lähes normaali. Toiset kertoo, kuinka tulee pirteemmäksi ja jaksaa paremmin... no, mulla on nyt tää syysflunssa vaivannu jo neljättä viikkoa... joten jaksamisen suhdetta on vaikee mitata. Housut on kyllä alkanu roikkuun ja tähänkin kokeneemmat kommentoi, että vaakaan ei pidä orjallisesti tuijottaa ja mittanauha puhuu omaa kieltä. Mä en mitannu strategisia kohtia alkuun ja se vähä harmittaa. Nyt kuiteski kun tuli tää ns. stoppi tai takapakki tai mikä se sit onkaan... otin mittanauhan käteen ja laitoin hirveitä lukemia paperille. Tästä on suunta vain ja ainoastaan pienempiin lukuihin!!!Sitten suurta keskustelun aihetta on tuottanu toi punaviini karppauksessa. Se sallitaan rajallisesti, ehkäpä jopa suositellaan... lasi päivässä tyyliin. Tämäkin "herkku" vielä tässä sopassa :)

kuvan pullo on ihan vaan meidän "mökkijuomaa" ;) - Ranskalaista luomua ja maistui kyllä komialta :)

Jossei kuukauden päästä ole vieläkään mun painossa tapahtunu mitään huomattavaa... siis edes kaks kiloa vähemmän kuin nyt... juon koko pullollisen.... yksin... tai sit kaksin :)Tälläsii kuulumisii karppauksen pohjalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti