keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Remppasuunnittelua

Meillä siellä tulevassa kodissa on kaks vessaa, tyttö- ja poikavessa ( niinkuin toimistoissa on yleisesti ollut). Molemmat on pieniä kuin mikä... tai no. Tarviiko vessan nyt niin hirmu iso olla? Tyttövessa on yksi tila ja poikavessa kaksi tilaa. Poikavessasta kyllä lähtee väliseinä aivan varmasti pois jossain vaiheessa.

Tällä hetkellä materiaalit on sellaset, että yksi seinä on lastulevyä, toinen rapattu, kolmas tiiliseinä ja neljännessä jälleen lastulevy + ovi. Tiiliseinä on mentäessä oikealla puolella ja siinä seinällä on myös vesipiste ja wc-allas. En nyt tarkkan ottaen muista, mutta oliskohan 130*195... Seinät on maalattu ja lattiassa on muovimatto.
Lattiaan olen ajatellu luonnollisesti laattaa. Väri ei ole vielä aivan selkiintytny, mutta jotain harmaaseen menevää. Sitten on seinien väri... Tahto sanoo, että alaosa jatkuis lattian värisenä ja yläosa vaaleaa, mutta sitä kun  mieli muuttuu alvariinsa varsinkin kun kattelee kuvia aiheesta, saatika poikkee kylässä ja näkee jotain "kivaa".

Fiiliskuvia aiheeseen liittyen:













Kuvat on lainattu.

Mielestäni, jos tilat antaa myöten... käsienpesualtaan pitäisi olla leveä. En tiedä mitää hankalampaa yhdistelmää, kuin pestä kasvoja pienessä altaassa ja vesi lorisee kyynärpäistä lattialle. Hyvänkokoinen ja sopivalla korkeudella asukkaisiin nähden oleva allas olisi paras mahdollinen ratkaisu.
Tässä vähän ajateltavaa kalustamisen suhteen... Miltäs nämä vaikuttaa?

4 kommenttia:

  1. niin... vielä kun löytäis näistä sen "oman" jutun :)

    VastaaPoista
  2. mä kekkasin; poikavessan oveen mustat viikset ja tyttövessan oveen punaiset huulet... siis sellasilla sisustustarroilla!! vänkää..

    VastaaPoista
  3. Anonyymi: Hyvä vinkki, eikä maksa paljoo ku pystytään ite tekeen ;)

    VastaaPoista