tiistai 8. marraskuuta 2011

7th Floor

Aikaisemmin kerroin Aila Korkeaojan suoramyynnistä. Nyt sain tilaisuuden esitellä hänen toisen yritystoiminnan.
Aivan Porin ydinkeskustassa on aivan upeat kokous-ja juhlatilat, 7th Floor.
Nimensä mukaisesti paikka on seitsemännessä kerroksessa. Teljäntorin kauppakeskuksesta A-portaasta hissillä kerrokseen 7 ja sieltä löytyy ovi.


Kokoustilan pöydän ääreen mahtuu 20 henkeä. Tilassa on langaton internetyhteys. Ylimmän kerroksen tila antaa rauhallisen ympäristön keskustan hälinästä. Tiloissa on täydellisesti varusteltu keittiö astiastoineen päivineen. Voit halutessasi valmistaa tarjottavaa itse tai tilata kokonaisuus Ailalta.
Saunassa mahtuu oleileen kerrallaan 10 henkeä ja nauttimaan iki-kiukaan lämmöstä. Välillä voi vilvoitella kattoterassilla ja nauttia upeasta näkymästä yli kaupungin. Saunan jälkeen voi laittautua tilavassa "pukeutumistilassa" ja rentoutua oleskelutilassa.  Käytössä on niin pyyhkeet, pesuaineet kuin hiustenkuivainkin. Kokous-ja juhlatilassa on kaksi vessaa, jotka nekin on sisustettu upeilla materiaaleilla.


Iltaa voit jatkaa vaikka leffaa katselemalla upeasti valaistussa salissa. Kotiteatteri, äänentoistolaitteet, dvd-laitteisto, valkokangas, taulu tv ja videotykki takaavat sen mahdolliseksi.


Jos siis tarvitset erikoistilaisuuteen tiloja, kurkkaa : http://www.7thfloor.fi/index.php1 kommentti:

  1. Ohhoh.. onpas komia! Seuraavaa luokkakokousta odotellessa :)

    VastaaPoista